«Δεν της ταιριάζει το project τηλεόραση» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος "ξεφτίλισε" την Σπυροπούλου

«Ας πάει στα Καλλιστεία»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν της ταιριάζει το project τηλεόραση» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Τα "καρφιά" του πέταξε για ακόμη μια φορά ο Ανδρέας Μικρούσικος προς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κατά την διάρκεια της σημερινής (10/1) εκπομπής Super Κατερίνα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της εκπομπής σχολίαζε την πρεμιέρα του Ελλάδα έχεις ταλέντο, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ξαφνικά να αναφέρεται στην παρουσιάστρια του Κάτι Ξαναψήνεται.

Τα "καρφιά" του Μικρούτσικου στην Σπυροπούλου

«Υπάρχουν παρουσιαστές και παρουσιάστριες που εγώ που έχω υπηρετήσει είκοσι χρόνια αυτή την ιστορία, με κάνουν και ντρέπομαι. Μπορώ να πω και όνομα, δεν τραβάω κανένα ζόρι. “Κάτι Ξαναψήνεται”, ντρέπομαι. Ναι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάω. Λέω γιατί να είναι στην τηλεόραση… Δεν της ταιριάζει το project τηλεόραση και ο τρόπος που το κατακτάει αυτό το πράγμα. Είναι ένα ωραίο κορίτσι, ας πάει στα Καλλιστεία», είπε ενοχλημένος ο παρουσιαστής.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε ότι έχει φάει ξύλο σε εκπομπή

Λίγο καιρό μετά τον χαμό του αγαπημένου του ξαδέλφου που πληροφορήθηκε στον αέρα της εκπομπής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωί της Παρασκευής 07/01, αποκάλυψε στη «Super Κατερίνα» ότι έχει φάει μπουνιά σε εκπομπή. Μέσα από την στήλη «Ο Ανδρέας θυμάται...», ο παρουσιαστής περιέγραψε το άγνωστο παρασκήνιο δημιουργίας της εκπομπής «Επιτέλους Μαζί» και θυμήθηκε άγνωστα περιστατικά.

Ένα από αυτά τα περιστατικά, το οποίο δεν βγήκε ποτέ στον αέρα, ήταν και μια περίπτωση ενός πατέρα που έπαιξε ξύλο με τον γιο του στο πλατό, με τον παρουσιαστή να μπαίνει στην μέση για να τους χωρίσει και να καταλήγει να τρώει μπουνιά από τον γιό.

«Είχα νιώσει άβολα σε μια εκπομπή με πατέρα και γιο. Ο πατέρας είχε ένα μουσάκι αραιό, παίζουν ένα βρωμόξυλο, ο γιος του πιάνει τα μούσια και ματώνει. Και μπαίνω με το κεφάλι μέσα και τρώω μια μπουνιά από τον γιο. Ήταν η πρώτη φορά που έχασα την ψυχραιμία μου», είπε αρχικά ο γνωστός παρουσιαστής.

Και πρόσθεσε: «Οι εκπομπές ήταν μαγνητοσκοπημένες και αυτό δεν το είδαμε, είδαμε το άλλο κομμάτι. Τρώω μια μπουνιά, θύμωσα τόσο πολύ και το τι άκουσε, τι βγήκε από το στόμα μου γιατί έφαγα μπουνιά, κροσέ απίστευτο».