Ηθοποιός του Καφέ της Χαράς αποκαλύπτει: «Είχα γίνει ντίρλα στα γυρίσματα..»

Όσα αποκάλυψε για τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ηθοποιός του Καφέ της Χαράς αποκαλύπτει: «Είχα γίνει ντίρλα στα γυρίσματα..»

Λίγες μέρες μετρούν από την αποκαλυπτική συνέντευξη συμπρωταγωνίστριας του Δημήτρη Μαχαίρα, όπου δήλωσε ότι χώρισε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και γέννησε μόνη της. Ο τηλεοπτικός Διονυσάκης μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star», σε μια αποκλειστική συνέντευξη και αποκάλυψε μεταξύ άλλων άγνωστα περιστατικά από τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς».

Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Μαχαίρα για τα γυρίσματα το Καφέ της Χαράς

«Η συνεργασία μου με τον Χάρη Ρώμα μετράει 18 χρόνια. Ήταν πολύ ωραία στο Καφέ της Χαράς. Λένε τώρα ότι σειρές κάνουν 20% κι έχουν επιτυχία, τότε μιλάμε για 60% τηλεθέαση. Υπήρχαν οι ρόλοι του Μπίλλυ και της Γωγώς. Κι έκανα 2-3 δοκιμαστικά για το ρόλο του Μπίλλυ. Του άρεσα του Χάρη κι έτσι κάθισαν με την Άννα και γράψανε το ρόλο του Διονύση.

Το Καφέ έκανε τον κύκλο του. Από το πρώτο Καφέ θυμάμαι που κάναμε εξωτερικά γυρίσματα στο Λαύριο με συνθήκες -2 και η παραγωγός μας έλεγε να πιούμε κονιάκ για να ζεσταθούμε και σε κάποια φάση είχα γίνει ντίρλα», είπε ο Δημήτρης Μαχαίρας.

Για τα ριάλιτι επιβίωσης ο ηθοποιός είπε: «Δεν θα μπορούσα να πάω σε ένα ριάλιτι επιβίωσης. Μου είχε γίνει πρόταση παλαιότερα»

Η ανάρτηση του Χάρη Ρώμα για το Καφέ της Χαράς

Αυλαία έριξε «Το Καφέ της Χαράς» το βράδυ της Τρίτης (04/05), με τον Χάρη Ρώμα να δημοσιεύει δύο φωτογραφίες και να συγκινεί με το αντίο του.

Η αγαπημένη κωμική σειρά που μπήκε για πρώτη φορά στο σπίτι μας το 2003, επέστρεψε φέτος και μας ξύπνησε τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Λίγες μέρες πριν το μεγάλο φινάλε και προτού οι ήρωες μας αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά, ο Χάρης Ρώμας δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με την Ρένια Λουιζίδου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έστειλε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Έτσι λοιπόν καταλήγει ένας μεγάλος έρωτας. Πως ακριβώς; Θα το δείτε στο τέλος της σειράς την Πέμπτη μαζί με την κατάληξη της ιστορίας των άλλων αγαπημένων ηρώων.

Δεν περιγράφεται με λόγια τι σημαίνει για εμένα αυτή η σειρά, πόσα συναισθήματα με γέμισε, πόσες συγκινήσεις μου έδωσε και πόσες φιλίες μου χάρισε. Αν και κάθε τέλος είναι πάντα δύσκολο με παρηγορεί που τελειώνει με μια μεγάλη ομάδα πιστών, φανατικών τηλεθεατών και θέλω να ευχηθώ σε όλους. ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ, να ακολουθήσουν τον δρόμο που προτείνει το CAFE σαν τον μοναδικό για να έχει λόγο η ύπαρξη μας. Τον δρόμο της αγάπης!!!ΜΟΝΟ!».