Κάτια Δανδουλάκη: «Εγώ δεν θα ξανασυνεργαστώ με αυτόν» - Ξέσπασε στον αέρα του Πρωινού

«Όύτε αν την επόμενη μέρα ζητήσει συγγνώμη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κάτια Δανδουλάκη: «Εγώ δεν θα ξανασυνεργαστώ με αυτόν» - Ξέσπασε στον αέρα του Πρωινού

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (10/1) η Κάτια Δανδουλάκη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο.

Οι δηλώσεις της Δανδουλάκη

«Από πάρα πολύ μικρή όταν βγήκα στο επάγγελμα, στα 20 μου χρόνια, πριν προλάβω να γίνω γνωστή, όταν αισθάνθηκα στις ταινίες ή στην τηλεόραση έναν τρόπο που δεν μου άρεσε καθόλου, μια συμπεριφορά υποτιμητική, πήγα κατευθείαν στον παραγωγό και είπα εγώ δεν θα ξανασυνεργαστώ με αυτόν, ούτε αν την επόμενη μέρα ζητήσει συγγνώμη. Παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω.

Δεν είχα καμία δύναμη, στα 20 μου και μου είπε ο παραγωγός «Μπράβο αγάπη μου κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου». Δεν έβαλα φωνές, δεν διέλυσα τίποτα. Αυτό το πράγμα το είχα πάντα, δεν ανεχόμουν την υποτίμηση. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να υποτιμήσει άνθρωπο.

Ο χαρακτήρας σου φαίνεται στην εξουσία, στο ποτό και στο χαρτί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία πριν λίγο καιρό αναφέρθηκε ξανά στο metoo.

"Ζήτησα ιατρική βοήθεια"

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη, λίγο μετά το σχόλιό της για το metoo, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν.

«Όταν ήμουν σε μια μεγάλη κρίση κατάθλιψης που εκεί δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, ζήτησα ιατρική βοήθεια, ψυχιάτρου, αλλά και αυτογνωσίας. Κι έτσι, συγχρόνως με τα δύο, μπόρεσα και βγήκα από το σκοτεινό τούνελ που είχα μπει. Χρειαζόμουν και βοήθεια φαρμάκου και συγχρόνως βοήθεια για να μπω μέσα στην ψυχή μου.

Ασχολούμαι πάρα πολύ με την εξωτερική μου εμφάνιση γιατί είναι και η δουλειά μου αυτή. Από μικρή ήμουν πολύ κοκέτα. Δεν είμαι καθόλου ωραιοπαθής, αλλά μου αρέσει πάντα να είμαι περιποιημένη, ακόμα και μέχρι το περίπτερο να πάω. Έχω πολλά σχέδια για το μέλλον, τηλεοπτικά και θεατρικά. Δεν θα με δείτε άμεσα στην τηλεόραση», κατέληξε η Κάτια Δανδουλάκη.