Βίκυ Πρωτογεράκη: «Βεβαίως και θα υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο» - Σάλος με τις δηλώσεις της

«Αυτούς που είναι στη φυλακή δεν τους έχω ικανούς για κάτι τέτοιο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βίκυ Πρωτογεράκη: «Βεβαίως και θα υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο» - Σάλος με τις δηλώσεις της

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» και την Κατερίνα Νινιού μίλησε η Βίκυ Πρωτογεράκη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κίνημα metoo και τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος πρόκειται να ξανά εμφανιστεί στην τηλεόραση.

Οι δηλώσεις της Πρωτογεράκη για Φιλιππίδη και metoo

«Σε αυτή τη φάση δεν θέλω να είμαι ούτε δικηγόρος ούτε ηθοποιός, θα ήθελα να γράφω. Αρκετοί μού ζήτησαν τις υπηρεσίες μου ως δικηγόρος επειδή ήμουν ηθοποιός και ήμουν γνωστός. Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση τόσο εντός όσο και εκτός θεάτρου, αλλά το αντιμετώπισα.

Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες, αλλά αυτούς που είναι στη φυλακή δεν τους είχα ικανούς για κάτι τέτοιο. Τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν θα τον φοβόμουν ποτέ. Βεβαίως και θα υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο.

Δεν είμαι κατά των κοριτσιών που έκαναν τις καταγγελίες. Εγώ δεν είχα κοπέλες που να έρθουν να μου πουν κάτι τέτοιο πράγμα, αλλά έβλεπα γενικώς ότι κάποιες κοπέλες χρησιμοποιούσαν αυτόν τον τρόπο για να κάνουν πράγματα στο θέατρο», κατέληξε η ηθοποιός.

ε πλειστηριασμό το σπίτι του Φιλιππίδη στο Βραχάτι έναντι..

Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή T-live όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση με ανεξόφλητα δάνεια.

Οι οφειλές αυτές έχουν φτάσει να αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ, ποσό που αδυνατούν να πληρώσουν. Μάλιστα, το εξοχικό του ηθοποιού στο Βραχάτι Κορινθίας βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 19 Ιανουαρίου και πωλείται έναντι 176.400 ευρώ.

Το εξοχικό βρίσκεται σε μια αμφιθεατρική περιοχή με πολύ πράσινο και θέα στο Σαρωνικό. Είναι διώροφη μονοκατοικία έκτασης 180 τ.μ πάνω από την παραλία του μικρού Αμονίου στο Σοφικό Κορινθίας. Δείτε μάλιστα και φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι που φημολογείται πως θα μείνει μετά την φυλακή.