Γενέθλια για τον Ευτύχη Μπλέτσα - Οι δημόσιες ευχές της συζύγου του

Η τρυφερή ανάρτηση

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γενέθλια για τον Ευτύχη Μπλέτσα - Οι δημόσιες ευχές της συζύγου του

Λίγο καιρό μετά τον ερχομό της δεύτερής τους κόρης, ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστερή γιόρτασαν οικογενειακά τα γενέθλια του αγαπημένου παρουσιαστή της επιτυχημένης εκπομπής «Happy Traveller». Η αγαπημένη οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό του δεύτερου μωρού και δεν διστάζουν να μοιράζονται πολλές από τις στιγμές της καθημερινότητάς τους με τους διαδικτυακούς ακολούθους τους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με αφορμή τα γενέθλια του παρουσιαστή, η Ηλέκτρα Αστερή δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία από το ταξίδι τους στο Dubai, με μια συγκινητική περιγραφή.

Η ανάρτηση της Ηλέκτρας Αστερή για τα γενέθλια του Ευτύχη Μπλέτσα

«Χρόνια πολλά χαμογελό μου.
Χρόνια καλά ψυχή μου.
Χρόνια ευτυχισμένα καρδιά μου.
Χρόνια που να σφύζουν από υγεία.
Χρόνια γεμάτα από το φως και τη δημιουργικότητά σου.

Ξεχωρίζεις πάντα σε ό,τι κάνεις εξαιτίας αυτού του φωτός. Γεννήθηκες την ημέρα των Θεοφανείων βλέπεις, και αυτό λαμποκοπαει παντού.

Να λάμπεις πάντα μάτια μου, όπως τώρα. Να γεμίζεις τον κόσμο από όλα τα καλουδια που έχει η ψυχή σου. Να κρατάς εμένα και τις κόρες μας πάντα με αγάπη και στοργή.

Σε θαυμάζω για όλα όσα είσαι, κάνεις και πρεσβεύεις.
Σ' αγαπάω φως μου.
Χρόνια πολλά.
Πάντα υγιής, ευτυχισμένος και πολυταξιδεμένος»: έγραψε για τον σύζυγό της η Ηλέκτρα Αστερή.

Η ανάρτηση του Μπλέτσα για τα γενέθλιά του

Πολύ ξεχωριστή ήταν η Πέμπτη (6/1) μέρα για τον Ευτύχη Μπλέτσα, καθώς γιορτάζε τα γενέθλιά του. Ο γνωστός παρουσιαστής φυσικά πέρασε αυτή τη μέρα μαζί με τις 3 γυναίκες της ζωής του, την Ηλέκτρα Αστέρη και τις δύο κόρες του, την Ίρις και την Νεφέλη.

Ο ίδιος συγκεκριμένα, λίγο μετά το ταξίδι τους στις Σευχέλλες, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με την οικογένειά του, όπου σβήνει μία τούρτα σοκολάτα που πάνω έχει ένα κεράκι.

«Birthday dad! Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας! Είμαστε πολύ καλά, ήρεμα και οικογενειακά. Ότι καλύτερο δηλαδή!» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Ευτύχης Μπλέτσας.