Μαρία Καλάβρια: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν θα διέρρευε ποτέ βίντεο μας! Ήταν ένα πράγμα που...»

Οι δηλώσεις για τον τον πρώην σύντροφό τη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Καλάβρια: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν θα διέρρευε ποτέ βίντεο μας! Ήταν ένα πράγμα που...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/1) η Μαρία Καλάβρια. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με αφορμή τον γνωστό πανελίστα που κατηγορείται ότι φέρεται να διέρρευσε προσωπικές τους στιγμές με πρώην σύντροφό του.

Οι δηλώσεις της Καλάβρια για τον Αλεξάνδρου

«Ήταν ένα πράγμα που δεν ίσχυε, δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο βίντεο και ξέρω ότι αυτός ο άνθρωπος δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Οπότε εγώ ήμουν υποχρεωμένη σαν Μαρία να βγω και να πω ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.

Η σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έχει τελειώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, θα μπορούσα να μην έχω τοποθετηθεί καθόλου. Και να μην έχω μιλήσει, γιατί δεν μου αρέσει το όνομά μου να συνδέεται πλέον καθώς ο Δημήτρης έχει προχωρήσει τη ζωή του κι εγώ τη δική μου. Όμως όταν τίθεται ένα τόσο σοβαρό θέμα και τον κατηγορούν για κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί, είμαι υποχρεωμένη και ηθικά απέναντι να πω την πραγματικότητα», κατέληξε η Μαρία Καλάβρια.

Το σχόλιο της Καλάβρια στην φημολογούμενη ανάμειξη του Αλεξάνδρου σε ροζ βίντεο - «Όταν μου το είπαν...»

Χαμός επικράτησε τις τελευταίες ημέρες μετά τις φήμες που ήθελαν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να είναι ο πανελίστας - δημοσιογράφος ο οποίος φέρεται ότι έχει στην κατοχή του ένα ροζ βίντεο και με αυτό εκβιάζει επιχειρηματία.

Ο ίδιος άσχημα ψυχολογικά μάλιστα, ζήτησε από τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα να βγει και να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται για τον ίδιο, αφού έχει δεχτεί πολλές κατηγορίες.

Το πρωί της Πέμπτης 30/12 η Μαρία Καλάβρια στην εκπομπή Super Κατερίνα, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Εγώ δεν ήξερα τι είχε συμβεί, χτύπαγαν τα τηλέφωνα και μου έλεγαν πράγματα. Ο Δημήτρης δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Όταν μου το είπαν γελούσα. Έχει ήθος, ήμασταν 3 χρόνια μαζί, τον ξέρω πολύ καλά, δεν θα έκανε τέτοιο πράγματα. Απορώ και ο ίδιος γιατί ασχολήθηκε, δεν θα έπρεπε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να την ευχαριστήσει δημόσια για τα λόγια της, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε για ακόμα μια φορά.