Επέστρεψαν οι Alcatrash στο Καλό Μεσημεράκι - «Αναστήθηκαν ρε παιδιά»

Ξεπέρασαν τον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επέστρεψαν οι Alcatrash στο Καλό Μεσημεράκι - «Αναστήθηκαν ρε παιδιά»

Στο Καλό Μεσημεράκι επέστρεψαν το μεσημέρι της Δευτέρας (10/1) οι Alcatrash, οι οποίοι έλειπαν τις τελευταίες μέρες, μιας και είχαν διαγνωσθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

«Σκεφτήκαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές με τα νέα μέτρα, κολλήσαμε τη μισή μπάντα Alcatrash COVID. Να ‘ναι καλά, περαστικά στα παιδιά. Αυτά είναι σαν ξαδέρφια που βρίσκονται και το ένα κολλάει το άλλο με διαφορά ημερών. Περιμένουμε να φτάσει η σωστή στιγμή να επιστρέψουν», ειχε πει ο Νίκος Μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής.

Ωστόσο, η αγαπημένη μουσική μπάντα επέστρεψε στην εκπομπή και ο Νίκος Μουτσινάς τους υποδέχτηκε θερμά στην εκπομπή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ανάσταση! Αναστήθηκαν ρε παιδιά! Ήρθε η μπαντάρα!».

Καθαρίζει πλέον σπίτια στην Αυστρία - Πως είναι και τι κάνει σήμερα το "αστεράκι" του Νίκου Μουτσινά

«Η επιχείρησή μου κλείνει δύο μήνες ζωής και πάμε από το καλό στο καλύτερο», δηλώνει η Βάσω Ζιάρου στην εφημερίδα Espresso.

Έζησε τις δικές της στιγμές δόξας στην ελληνική τηλεόραση, με τον Νίκο Μουτσινά να την ανακαλύπτει και να την απογειώνει μέσα από το Καλό Μεσημεράκι. Την Βάσω Ζιάρου, το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε μέσα από τα σίριαλ Σκια της τρέλας και Αγάπη μου, που προβάλλονταν σε τοπικά κανάλια της Καβάλας και αποσπάσματα των οποίων αναμετέδιδε ο Νίκος Μουτσινάς, με αποτέλεσμα αυτού η πρωταγωνίστρια να γίνει viral. Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς είχε κάνει και guest εμφάνιση στο πλευρό της, στη σειρά Χωρίς δισταγμό.

Η Βάσω Ζιάρου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Κάραλη στην Espresso, έκανε στροφή στη ζωή της και από το καλοκαίρι μένει σε μια μικρή πόλη της Αυστρίας. Μετά από μία επαγγελματική περιπέτεια, όπου Έλληνας επιχειρηματίας την εξαπάτησε, δεν της έδωσε τα δεδουλευμένα της και αναγκάστηκε να κοιμηθεί για δύο νύχτες στο αυτοκίνητό της, η ίδια με το πείσμα της κατάφερε να ανοίξει τη δική της επιχείρηση παρέχοντας υπηρεσίες φροντίδας και καθαρισμού σπιτιών.