Λευτέρης Χαρίτος: Συντετριμμένος στην κηδεία του πατέρα του - Πολύ δύσκολες ώρες

Το τελευταίο αντίο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λευτέρης Χαρίτος: Συντετριμμένος στην κηδεία του πατέρα του - Πολύ δύσκολες ώρες

Τις πιο δύσκολες ώρες βίωσε το πρωί της Δευτέρας (10/1) ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης της σειράς Άγριες Μέλισσες, καθώς πραγματοποιήθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η πολιτική κηδεία του πατέρα του, Δημήτρη.

Ο ίδιος είχε κάνει την εν λόγω δυσάρεστη είδηση μέσα από τα social media πριν μερικές μέρες. Νωρίτερα λοιπόν ο Λευτέρης Χαρίτος οδήγησε τον πατέρα του στην τελευταία του κατοικία έχοντας στο πλευρό του τον γιο του αλλά και την σύντροφό του, Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Φωτογραφίες από την κηδεία του πατέρα του Λευτέρη Χαρίτου

Λευτέρης Χαρίτος κηδεία του πατέρα του φωτογραφίες

Λευτέρης Χαρίτος κηδεία του πατέρα του

Ποιος είναι ο Λευτέρης Χαρίτος

Γεννημένος το 1969 στην Αθήνα, ο Λευτέρης Χαρίτος σπούδασε σκηνοθεσία και τηλεόραση στο Λονδίνο, στο "Royal College of Art".

Έχει σκηνοθετήσει μια σειρά ταινιών μυθοπλασίας μικρού μήκους, τηλεοπτικές σειρές και σειρές ντοκιμαντέρ, ενώ συνεργάστηκε για 4 χρόνια στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Πάμε Σινεμά” του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, διδάσκοντας Κινηματογράφο στα σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου για τον Λευτέρη Χαρίτο

«Έπαθα σοκ όταν ο Λευτέρης μίλησε δημόσια για την σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, δεν θα πω κάτι αρνητικό για αυτό. Δεν θα το έκανα εγώ, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι».

«Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός, πριν τον Λευτέρη. Ξαφνικά χάνω ονοματεπώνυμο, αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ;

Δεν με πόνεσαν τα σχόλια. Δεν είπε κανείς που ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια, πριν μπει στον ΑΝΤ1. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε».