«Ωραίο! Το στηρίζεις και στο δικαστήριο» - Ξέσπασε κατά του Τζούμα ο Νίκος Μουτσινάς

«Να κάτσουμε και λίγο στ’ αβγουλάκια μας»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ωραίο! Το στηρίζεις και στο δικαστήριο» - Ξέσπασε κατά του Τζούμα ο Νίκος Μουτσινάς

Μέσα από τη σημερινή (10/1) εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σχολιάσει την επίμαχη δήλωση που έκανε πριν από μερικές μέρες ο Κωνσταντίνος Τζούμας στο Πρωινό για τις γυναικοκτονίες και τη φλυαρία των γυναικών.

Ο παρουσιαστής χλεύασε τα λεγόμενα του Κωνσταντίνου Τζούμα και τόνισε πως καλό θα ήταν μερικές φορές να κρατάμε τέτοιες απόψεις για τον εαυτό μας.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τον Κωνσταντίνο Τζούμα

«Ο κύριος Τζούμας έκανε μια “εξαιρετική” δήλωση. Ωραίο! Το στηρίζεις και στο δικαστήριο, να πεις… ότι έχει πει ο κύριος Τζούμας. Και σου απαντάει και ο Πρόεδρος ότι “σας καταλαβαίνω, στη θέση σας κι εγώ θα τη σκότωνα”.

Πάρα πολύ ωραία, εξαιρετικές απόψεις. Φαντάζομαι βγήκε να το μαζέψει αυτό.

Δεν είναι και να πεις πολλά πράγματα γιατί νομίζω πως ασχολούμαστε λίγο παραπάνω με μια προσωπική άποψη. Δεν εκπροσωπεί κάποιον, τον εαυτό του μόνο. Είπε αυτό που είχε να πει, θα μπορούσαν να μην τον καλέσουν και οι υπόλοιπες εκπομπές και να τα ξαναπεί. Καταλαβαίνουμε ποια είναι η πραγματικότητα, όπου δίνεις focus αυτό μεγεθύνεται.

Άμα βγαίνει ο καθένας και λέει την άποψή του δεν μας ενδιαφέρει. Και γιατί τον ρώτησαν; Γιατί να το πει; Γιατί πρέπει να τοποθετούμαστε όλοι για όλα; Δεν χρειάζεται να έχουμε όλοι άποψη. Να κάτσουμε και λίγο στ’ αβγουλάκια μας», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Καυγάς του Τζούμα με το Πρωινό

Στο Πρωινό μίλησε ζωντανά το πρωί της Δευτέρας (10/1) ο Κωνσταντίνος Τζούμας, με αφορμή τις δηλώσεις του για τις γυναικοκτονίες που έχουν προκαλέσει σοβαρό ντόρο. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός -που κατακεραυνώθηκε από γνωστή τραγουδίστρια- παρουσιάστηκε αρκετά ενοχλημένος από την καθυστέρηση που υπήρχε στην εμφάνισή του στην εκπομπή.

«Καλημέρα, καλημέρα, περιμένω από τις παρά 10. Γεια χαρά, ό,τι έχω να πω το είπα και από εδώ και πέρα πέφτει σιωπή για να αναλάβουν οι δικηγόροι. Αντίο. Γεια χαρά… Φεύγω…

Κ. Λιάγκα είστε υπεύθυνος άνθρωπος, δε μπορώ να απευθυνθώ σε εσάς που περιμένω από τις παρά μέχρι και τις και 20 και ζητάτε να πάμε σε διαφημίσεις. Δεν περιμένω τίποτα, αυτά είναι προνόμια του διαδικτύου, δεν έχω σχέση με αυτό. Συχνάζω στο Φίλιον, να έρθετε τα απογεύματα να με βρείτε. Γιατί πρέπει να πω κάτι; Καλημέρα σας!», είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Ο Γιώργος Λιάγκας με την σειρά του δήλωσε: «Γιατί δεν το λήξατε το θέμα και να πείτε ότι δεν εννοούσα αυτό;» με τον Κωνσταντίνο Τζούμα να απαντά: «Έλειπε το ρήμα “νόμιζε”. Φαντάσου η κάθε φλύαρη γυναίκα να είναι απόρροια γυναικοκτονίας. Έχουμε χάσει το χιούμορ μας. Οι εποχές πρέπει να αλλάξουμε και εμείς δεν πρέπει να αλλάξουμε το χιούμορ μας. Καλημέρα και καλή χρονιά! Δεν ανακαλώ τίποτα, κάνω χιούμορ άλλες φορές μπορεί να είναι πετυχημένο και άλλες αφόρητο».