Νίκος Μουτσινάς: «Δοκίμασε και νυφικό! Υπερβολή» - Το σχόλιο του για τον φημολογούμενο γάμο Βανδή με Μπισμπίκη

«Δεν ξέρω αν αυτά που λέω είναι αλήθεια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς: «Δοκίμασε και νυφικό! Υπερβολή» - Το σχόλιο του για τον φημολογούμενο γάμο Βανδή με Μπισμπίκη

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να έχουν αποφασίσει μέσα στο 2022 να παντρευτούν, μιας και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Τόσο η τραγουδίστρια όσο ο ηθοποιός δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους και δεν διστάζουν να μιλήσουν ανοιχτά για τα συναισθήματά τους, ενώ μάλιστα φημολογείται πως η Δέσποινα Βανδή έχει ξεκινήσει ήδη τις πρόβες νυφικού.

Το χαρμόσυνο αυτό γεγονός θέλησε να σχολιάσει μέσα από την σημερινή (10/1) του εκπομπή και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος τους ευχήθηκε τα καλύτερα.

Το σχόλιο του Μουτσινά για τον γάμο Βανδή - Μπισμπίκη

«Παντρεύεται η Βανδή. Βέβαια, κλείσανε εκκλησία. Ρε, δεν ξέρω αν αυτά που λέω είναι αλήθεια. Α, υπάρχουν φήμες. Ε, θα το είπε ένας πάτερ σε έναν άλλο… Δοκίμασε λέει και νυφικό. Υπερβολή. Δεν ήταν με covid η κοπέλα; Που το δοκίμασε; Virtual; Μπαμ, μπαμ… Τώρα για πότε δεν είπανε, μετά τον Μάρτιο φαντάζομαι που θα χουμε τελειώσει με τον covid και σαν ανθρωπότητα. Με το καλό, μπράβο» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ενοχλημένος ο Βασίλης Μπισμπίκης - Τα δημοσιεύματα για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή που τον εξόργισαν

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή έγιναν ζευγάρι κοντά στο τέλος του 2021, ωστόσο χωρίς αμφιβολία η σχέση τους ήταν το πιο πολυσυζητημένο θέμα της χρονιάς που πέρασε. Οι δυο τους απολαμβάνουν τις κοινές στιγμές τους και προσπαθούν να αφήσουν στην άκρη τα όσα ακούγονται.

Κάποιες φορές βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η σχέση της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό έγινε πρώτο θέμα συζήτησης και έδωσε σε πολλούς αφορμή να συζητήσουν για θέματα που το ζευγάρι δεν έχει καν θέσει στο τραπέζι.

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή να είναι συνηθισμένη στα αδιάκριτα φλας των φωτογράφων και στα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, ωστόσο ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν ανέκαθεν ένας άνθρωπος που επέλεγε να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι, η έκταση που πήρε η σχέση του με την αγαπημένη τραγουδίστρια καθώς και τα δημοσιεύματα που θέλουν τους δυο τους να παντρεύονται, τον ενόχλησαν ιδιαίτερα.

Δε θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως τόσο ο Βασίλης Μπισμπίκης όσο και η Δέσποινα Βανδή έχουν θέσει ως προτεραιότητα τα παιδιά τους, τα οποία θέλουν να διαφυλάξουν από όλα αυτά (δείτε εδώ τον γιο του Μπισμπίκη).

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης σχέση