Γέννησε η Μάρα Δαρμουσλή

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γέννησε η Μάρα Δαρμουσλή

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μάρα Δαρμουσλή και ο αγαπημένος της σύζυγος, Βασίλης Τσατσάκης, οι οποίοι πριν από μερικές ώρες υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο ήρθε για να μεγαλώσει λίγο ακόμα την οικογένειά τους.

«Η αλήθεια είναι ότι επειδή προηγήθηκε ο Άγγελος και είχα κάνει καισαρική μου είπαν ότι συνήθως επαναλαμβάνεται. Βέβαια έχουν περάσει 15 χρόνια οπότα μπορεί να έχει κάνει και το σώμα ένα reboot και να πάμε από την αρχή.

Το επιδιώξαμε το μωράκι. Τα πράγματα έγιναν με πολύ ωραίο ρυθμό. Πολύ φυσιολογικό. Από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε, ζήτημα να έχουν υπάρξει 4-5 μέρες που να μην έχουμε βρεθεί έστω και για λίγα λεπτά. Παντρευτήκαμε, επιβιώσαμε της καραντίνας και αυτό ήταν ένα πολύ ωραίο φυσιολογικό γλυκό επακόλουθο ίσως και ζητούμενο γιατί ο Βασίλης δεν έχει άλλο παιδί, εγώ έχω τον Άγγελο. Το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ένα δεύτερο παιδί και είχα βάλει ως όριο ασφαλείας μέχρι τα 40», είχε πει η ίδια λίγες μέρες πριν γεννήσει, ενώ παραδέχθηκε πως έχει άγχος με τον τοκετό.

Η ανάρτηση του συζύγου της Μάρας Δαρμουσλή

Ο σύζυγός της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο προκειμένου να κάνει την ευχάριστη ανακοίνωση.

Μάρα Δαρμουσλή γέννα

Λίγα λόγια για τη Μάρα Δαρμουσλή

Η Μάρα Δαρμουσλή (γενν. Πτολεμαΐδα, 15 Αυγούστου 1981) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο.

Έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα περιοδικών μόδας όπως Vogue, Marie Claire και Harper's Bazaar ενώ έχει συμμετάσχει σε διεθνείς διαφημίσεις εταιριών όπως Pantene, Triumph και Garnier.

Ήταν μέλος της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Anasa», η οποία στηρίζει ανθρώπους που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές.

Από το 2005 μέχρι το 2008 ήταν παντρεμένη με τον πρωταθλητή του Muay Thai, Παύλο Καπώνη και μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Άγγελο (γενν. 2005). Το 2020, παντρεύτηκε τον σεφ Βασίλη Τσατσάκη.