«Δεν τις έκοψε το ΕΣΡ» - Κάθετος ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τις σκηνές του Φιλιππίδη στους Απαράδεκτους

«Πού είναι το πρόβλημα;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν τις έκοψε το ΕΣΡ» - Κάθετος ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τις σκηνές του Φιλιππίδη στους Απαράδεκτους

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (10/1) ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε στον σάλο που έχει δημιουργηθεί με την προβολή των επεισοδίων των Απαράδεκτων που συμμετέχει και ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής εξήγησε πως από τη στιγμή που δεν τίθεται νομικό θέμα, δε θα έπρεπε κανείς να αντιδρά που προβάλλονται οι σκηνές του.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου για τους Απαράδεκτους

«Γιατί να κοπούν; Δεν τις έκοψε το ΕΣΡ. Ήταν μια απόφαση κάποιων ανθρώπων, καναλαρχών, ιδιωτική απόφαση, δεν ήταν κάτι συντεταγμένο, κάποιος νόμος του κράτους. Το Μega λοιπόν έψαξε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα νομικό και αποφάσισε να το παίξει. Που είναι το πρόβλημα;», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Βραχάτι έναντι..

Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή T-live όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση με ανεξόφλητα δάνεια.

Οι οφειλές αυτές έχουν φτάσει να αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ, ποσό που αδυνατούν να πληρώσουν. Μάλιστα, το εξοχικό του ηθοποιού στο Βραχάτι Κορινθίας βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 19 Ιανουαρίου και πωλείται έναντι 176.400 ευρώ.

Το εξοχικό βρίσκεται σε μια αμφιθεατρική περιοχή με πολύ πράσινο και θέα στο Σαρωνικό. Είναι διώροφη μονοκατοικία έκτασης 180 τ.μ πάνω από την παραλία του μικρού Αμονίου στο Σοφικό Κορινθίας. Δείτε μάλιστα και φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι που φημολογείται πως θα μείνει μετά την φυλακή.