Θρήνος στην οικογένεια της Ανθής Σαλαγκούδη

Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος στην οικογένεια της Ανθής Σαλαγκούδη

Δύσκολες στιγμές βιώνει η οικογένεια της Ανθής Σαλαγκούδη, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο συγγενικό τους πρόσωπο. Την αποκάλυψη έκανε η δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά την φωτογραφία που δημοσίευσε και έκανε χαμό.

Όπως έχει γραφτεί τις τελευταίες ώρες, έφυγε από τη ζωή η αδερφή της γιαγιάς της από την πλευρά της μητέρας της, με την οποία ήταν πολύ δεμένες και της είχε τεράστια αδυναμία.

Η ανάρτηση της Ανθής Σαλαγκούδη για το θάνατο της αδερφής της γιαγιάς της

«Αντίο Μελινάρα μου. Ήσουν η πιο αρχοντική και κιμπάρισσα τύπισσα που έχω γνωρίσει. Το κούτσικό σου».

Πέθανε η αδερφή της γιαγιάς της Ανθής Σαλαγκούδη

Λίγα λόγια για την Ανθή Σαλαγκούδη

Σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παράλληλα με τις σπουδές της άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Από το 2002 και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα περιοδικά του Ομίλου ΕΠΙΛΟΓΕΣ και ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ. Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» της ΝΕΤ με το Δημήτρη Οικονόμου και το Βασίλη Λυριτζή.

Παράλληλα ήταν Υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν της Νομαρχίας Πέλλας. ην εκπομπή 10-12 στη ΝΕΤ.

Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα.

Είναι κόρη του πρώην Υφυπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Σαλαγκούδη και μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Survivor 4.