Χαμός με τις δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την "καυτή" φωτογραφία της Ανθής Σαλαγκούδη

Τους τρέλανε όλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός με τις δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την

Μπορεί η νέα "Ανθή του Survivor 5" να έχει βρεθεί, ωστόσο η κανονική Ανθή Σαλαγκούδη συνεχίζει να μας απασχολεί. Όχι βέβαια για τις αθλητικές της ικανότητες, αλλά λόγω των αναρτήσεων που πραγματοποιεί στο προφίλ της στο Instagram.

Με χιούμορ αλλά και ερωτική διάθεση, η δημοσιογράφος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μία από τις πιο σέξι φωτογραφίες της.

Αυτή είναι η "καυτή" φωτογραφία της Ανθής Σαλαγκούδη που τρέλανε κόσμο

Στη λεζάντα γράφει: «Τυπική Θεσσαλονικιά μετά την ανακοίνωση των μέτρων. Επειδή είχα καιρό να ποστάρω κάτι και έπρεπε καπως να σας τραβήξω την προσοχή. Υ.Γ. Η φωτογραφία μπορεί να αυτοκαταστραφεί».

Ανθή Σαλαγκούδη καυτή φωτογραφία στο Instagram

"Είπα ή τώρα ή ποτέ" - Έτσι πήρε την απόφαση να κάνει κατάψυξη ωαρίων

Στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Κυριακής (14/10) η Ανθή Σαλαγκούδη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την απόφαση που είχε πάρει να κάνει κατάψυξη ωαρίων.

«Το σκεφτόμουν αλλά μετά ήρθε το Survivor κι επιβάρυνα πολύ τον οργανισμό μου. Μετά είπα ή τώρα ή ποτέ γιατί περνούν τα χρόνια και μεγαλώνω. Η βιολογική ηλικία μιας γυναίκας είναι εντελώς άλλο πράγμα από την αναπαραγωγική ηλικία. Οι ωοθήκες γερνούν ότι κάνουμε. Μειώνεται ο αριθμός των ωαρίων μας κι η ποιότητά τους φθίνει.

Το είχα σαν σκέψη πριν από δύο χρόνια κι επισκέφθηκα έναν γυναικολόγο, που δεν με έπεισε. Δεν μού άρεσε η προσέγγιση. Παίζει ρόλο να νιώθεις καλά… Κάνεις πολλές εξετάσεις σε όλη την διαδικασία.. Έκανα ενέσεις για έντεκα ημέρες».