"Ας καλωσορίσουμε όλοι την Σαλαγκούδη του φετινού Survivor" - Το πλάνο από την πρεμιέρα που έγινε θέμα συζήτησης

Σας πάει κάπου το μυαλό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η πρεμιέρα του Survivor 5 μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού (δείτε εδώ τα συγκλονιστικά νούμερα τηλεθέασης που έκανε) αλλά και των χρηστών του twitter που έφεραν το hashtag του ριάλιτι πρώτο στα trend την στιγμή προβολής του.

Όπως ήταν λογικό, τις εντυπώσεις έκλεψαν από την πρώτη στιγμή οι Διάσημοι, με τους τηλεθεατές να κάνουν ήδη συγκρίσεις με τους παίκτες του προηγούμενου κύκλου.

Αφού εντόπισαν τον νέο Τριαντάφυλλο (δείτε εδώ ποιος είναι) επανεμφανίστηκαν και την… Ανθή Σαλαγκούδη, ως Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Αφορμή γι' αυτό ένα πλάνο της που έγινε viral.

Είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η νέα Ανθή Σαλαγκούδη του Survivor;

Βρισηίδα και Ασημίνα πιάνονται στα χέρια στο σημερινό 27/12 επεισόδιο

Ακόμα δεν ξεκίνησε το Survivor 5 κι από την δεύτερη κιόλας μέρα θα γίνει το έλα να δεις! Πρωταγωνίστριες σε αυτό το επεισόδιο φαίνεται πως είναι η Βρισηίδα και η Ασημίνα!

Στο χθεσινό 26/12 επεισόδιο, σε αυτό της πρεμιέρας, είδαμε Μαχητές και Διάσημους να αγωνίζονται για έπαθλο φαγητού αλλά και για ασυλία. Τον πρώτο αγώνα τον κέρδισαν οι Κόκκινοι και τον δεύτερο οι Μαχητές.

Κάπως έτσι έφτασαν στο συμβούλιο του νησιού και πρώτος υποψήφιος βγήκε από την ομάδα των Κόκκινων, ο Βαλάντης.

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε πάλι τις δυο πλευρές να παλεύουν για ασυλία, την δεύτερη της εβδομάδας. Λίγο πριν ξεκινήσει ο στίβος μάχης θα διαπληκτιστούν Μπέλλος και Χατζηγεωργίου αλλά... ο καυγάς που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον θα είναι αυτός της Βρισηίδας και της Ασημίνας που θα διαδραματιστεί στη μέση του αγωνίσματος.

Οι δυο κοπέλες θα έρθουν αντιμέτωπες στον στίβο μάχης, η Ασημίνα όπως βλέπουμε στο παρακάτω trailer θα πιαστεί να κλέβει και θα γίνει εκεί... το έλα να δεις!

Όσο για το ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε... ξέρουμε... Θα έχουμε και δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση ε... Το Youweekly.gr όλα τα ξέρει... συντονιστείτε επιστρέφουμε με spoils!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!