Από την Γερμανού στην Μαλέσκου - Η αντίδραση της Ναταλίας στην νέα προσθήκη του «Love it»

Η ανάρτηση όλο νόημα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Από την Γερμανού στην Μαλέσκου - Η αντίδραση της Ναταλίας στην νέα προσθήκη του «Love it»

Όπως ήταν αναμενόμενο το Survivor 5 έχει καταιγιστικές εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο με αποτέλεσμα να αλλάξει επίσης τις ισορροπίες και στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ καθώς αφιερώνει αρκετό χρόνο προβάλλοντας πολλά θέματα αλλά και spoilers.

Έτσι, στην εκπομπή ενσωματώθηκε και επίσημα ένας παίκτης παλαιότερου κύκλου. Ο λόγος για τον Χάρη Γιακουμάτο ο οποίος αρκετές φορές έχει βρεθεί στο πλατό της εκπομπής προκειμένου να σχολιάσει τις εξελίξεις. Από την άλλη, ο ίδιος υπήρξε και μέλος της τηλεοπτικής παρέας της Ναταλίας Γερμανού στο "Καλύτερα δε γίνεται".

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού δεν δίστασε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός όταν είδε τον πρώην συνεργάτη της στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Έτσι, η ίδια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στο Twitter όπου σχολίασε χαρακτηριστικά: «Η προσθήκη του Χάρη Γιακουμάτου στην παρέα εξαιρετική! Γλυκός, to the point, ευγενής #loveit».

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού στα social media

Η Ναταλία Γερμανού με τους συνεργάτες της

Ποιος είναι ο Χάρης Γιακουμάτος

Ο Χάρης Γιακουμάτος κατάγεται από την Κεφαλλονιά, ζει όμως από μικρός στο Μαρούσι Αττικής. Έχει εργαστεί για δεκαοκτώ χρόνια ως μοντέλο, είναι προπονητής πόλο στην ομάδα που παίζει και ο ίδιος δηλαδή στον Νηρέα Χαλανδρίου. Τα τελευταία εφτά χρόνια έχει δικό του μπαρ στο Χαλάνδρι. Έχει εργαστεί και ως ηθοποιός στις σειρές “7 Ζωές” και “Τρίχες” στον ANT1 άλλα και στη σειρά “Το σόι σου” στον Alpha.

Χάρης Γιακουμάτος Survivor

«Η απόφαση για να ρθω στο Survivor ήταν σχετικά εύκολη γιατί η γυμναστική που κάνω κάθε μέρα είναι το παρκούρ, το παρκούρ είναι ένα μέρος αθλημάτων, ο ανταγωνισμός είναι μέρος της φύσης μου και λέω γιατί όχι να το δοκιμάσουμε” και συνεχίζει λέγοντας τον στόχο του: “Στόχος μου είναι να βγω νικητής όπως νομίζω κάθε παιδί που μπαίνει. Για μένα η νίκη είναι ένα μεγάλο πράγμα, όχι όμως να καταπατήσω τις αξίες μου. Θα προσπαθήσω να γίνω νικητής άλλα βασισμένο πάνω στο χαρακτήρα μου και σε όλες τις αξίες που μου χει δώσει η οικογένεια μου και η αθλητική μου παιδεία” και καταλήγει στο που θα αφιέρωνε τη νίκη του: “Δύο είναι οι άνθρωποι που θα αφιέρωνα τη νίκη μου. Η γυναίκα μου και δεύτερον ο γιος μου που θα τυραννάει τη γυναίκα μου όσο εγώ λείπω», είχε πει πριν πάρει μέρος στο ριάλιτι.