Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε τα συμπτώματα του κορωνοϊού που την ταλαιπωρούν

«Φαντάζομαι πως έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε τα συμπτώματα του κορωνοϊού που την ταλαιπωρούν

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού πριν λίγες ημέρες, με την εκπομπή της, «Καλύτερα δεν γίνεται», να μπαίνει στον πάγο μέχρι νεωτέρας. Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το βράδυ της Δευτέρας 10/01, περιγράφοντας τα συμπτώματα του κορωνοϊού που την ταλαιπωρούν.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε ο εμβολιασμός της, στο να περάσει ελαφριά την νόσο.

Οι δηλώσεις της Ναταλία Γερμανού για τα συμπτώματα του κορωνοϊού που έχει

«Η φωνή μου είναι ταλαιπωρημένη και δεν έχω γεύση και όσφρηση. Δεν έκανα ούτε πυρετό, μόνο λίγο βήχα και τα κανονικά συμπτώματα ενός απλού κρυολογήματος. Φαντάζομαι πως έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι ήμουν τριπλά εμβολιασμένη» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό μέσω Instagram

Σε έξαρση βρίσκεται η μετάλλαξη Όμικρον με τα κρούσματα για άλλη μια ημέρα να έχουν φτάσει πάνω από 20.000. Έτσι λοιπόν, η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως η ίδια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε πως περνάει την Covid-19 με ήπια συμπτώματα, σαν να έχει ένα απλό κρυολόγημα, ενώ έστειλε ένα δυνατό μήνυμα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Φουλ εμβολιασμένος λοιπόν σημαίνει με απλά λόγια: να κολλάς (τελικά) και να το περνάς σαν τετραήμερο κρυωματάκι μόνο με τσάι, ντεπόν, καλό φαγητό, βιταμίνες και Netflix. Ό,τι θα έκανες και αν κρυολογούσες και προ Covid. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν! Εμβολιαστείτε παιδιά».

Από την άλλη στο Twitter ανέφερε: «Θυμάσαι που στις 4 ήμουν με αρνητικό μοριακό; Θυμάσαι γιατί ήμουν! Ε, δύο μέρες μετά το rapid θετικό! Ξεκίνησε για φαρυγγίτιδα και στα μισά άλλαξε γνώμη… Καλώς ήρθα στην παρέα βρε!!».

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού

Ναταλία Γερμανού - Η ανάρτηση για τον κορωνοϊό