Εκτάκτως εκτός αέρα ALPHA το Καλύτερα δε Γίνεται

Ποιο πρόγραμμα το αντικαθιστά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτάκτως εκτός αέρα ALPHA το Καλύτερα δε Γίνεται

Πριν από μερικές ώρες, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ναταλία Γερμανού, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Έτσι, το Καλύτερα δε Γίνεται βρέθηκε εκτός αέρα ALPHA το μεσημέρι του Σαββάτου (8/1).

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε πως περνάει την Covid-19 με ήπια συμπτώματα, σαν να έχει ένα απλό κρυολόγημα, ενώ έστειλε ένα δυνατό μήνυμα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Φουλ εμβολιασμένος λοιπόν σημαίνει με απλά λόγια: να κολλάς (τελικά) και να το περνάς σαν τετραήμερο κρυωματάκι μόνο με τσάι, ντεπόν, καλό φαγητό, βιταμίνες και Netflix. Ό,τι θα έκανες και αν κρυολογούσες και προ Covid. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν! Εμβολιαστείτε παιδιά».

Από την άλλη στο Twitter ανέφερε: «Θυμάσαι που στις 4 ήμουν με αρνητικό μοριακό; Θυμάσαι γιατί ήμουν! Ε, δύο μέρες μετά το rapid θετικό! Ξεκίνησε για φαρυγγίτιδα και στα μισά άλλαξε γνώμη… Καλώς ήρθα στην παρέα βρε!!».

Το πρόγραμμα που παίρνει τη θέση του Καλύτερα δεν Γίνεται για σήμερα στον ALPHA

Η απουσία της παρουσιάστριας ανάγκασε την εκπομπή να μείνει στον "πάγο" για αυτό το Σαββατοκύριακο και έτσι ο σταθμός αποφάσισε να αντικαταστήσει για σήμερα το «Καλύτερα δε Γίνεται» με την ελληνική ταινία «Ένα ασύλληπτο κορόιδο», ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα επεισόδιο από τις Οικογενειακές Ιστορίες.

Η συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού στο After Dark

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (7/1) η Ναταλία Γερμανού, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την εκπομπή της, για τις συμβουλές που της έδωσε ο πατέρας της καθώς και για το κίνημα MeToo στην Ελλάδα.

Το Καλύτερα Δε Γίνεται είναι μία από τις εκπομπές της τηλεόρασης που στήριξαν πολύ το κίνημα MeToo και έδωσαν βήμα σε πολλούς να μιλήσουν για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ η Ναταλία Γερμανού συγκεκριμένα, στάθηκε με ξεκάθαρο τρόπο στο πλευρό των θυμάτων.

«Αν ποτέ σταματούσα από την τηλεόραση, δεν θα γυρνούσα ξανά. Έχω αρκετές συμβουλές από τον πατέρα μου.

Η πιο βασική που με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές και θέλω να την επαναλαμβάνω είναι όταν μου είπε “Δεν με πειράζει αν θα γίνεις μια καλή παρουσιάστρια, ή καλή ραδιοφωνική παραγωγός ή καλή στιχουργός, καλός άνθρωπος γίνε, τα άλλα δεν με πολυνοιάζουν”. Έχουμε υποτιμήσει την καλοσύνη. Όσο περνάει ο καιρός γεμίζουμε τοξικούς ανθρώπους και στον χώρο μας και γενικά παντού. Ο κόσμος είναι μέσα στον θυμό», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Για το κίνημα MeToo ανέφερε: «Πιστεύω ότι όλοι μας στην εκπομπή νιώσαμε σαν να μας πέταξαν έναν κουβά με παγωμένο νερό στο κεφάλι γιατί ήρθαμε αντιμέτωποι με ονόματα που γνωρίζαμε και ανθρώπους που γνωρίζαμε αλλά με καταστάσεις που δεν είχαμε φανταστεί. Το χειριστήκαμε, θέλω να πιστεύω, ως επί το πλείστο σωστά.

Είχαμε μια κοινή πορεία, ένα κοινό σκεπτικό και μια κοινή γραμμή και οι πέντε μας στο ότι για εμάς ένας είναι ο στόχος, ένας είναι ο σκοπός και μια είναι η έννοια μας. Τα κορίτσια και τα αγόρια που είχαν υποστεί τις κακοποιήσεις.

Δεν είμαστε εισαγγελείς, το τονίζω, δεν είμαστε ο Άρειος. Είμαστε απλά μια εκπομπή τηλεοπτική αλλά έχουμε άποψη και αυτή την άποψη είμαστε ευτυχώς σε ένα κανάλι που μας επέτρεψε να την καταθέσουμε όσο μας επέτρεψαν τα εξώδικα που έπεφταν στο κεφάλι μας βροχή. Τα προειδοποιητικά εξώδικα που έπεφταν στο κεφάλι μας βροχή από τους δικηγόρους.

Κρίμα, πολύ βρωμιά ρε φίλε… Και πρόσεξε, δυο χώροι. Αθλητισμός και υποκριτική. Για να δούμε και τους άλλους. Εγώ περιμένω. Δεν πρέπει κάποια στιγμή; Δηλαδή για να ανοίξουν κάποια στιγμή τα στόματα στη δημοσιογραφία ή την τηλεόραση τι πρέπει να γίνει; Γενικό μπλακάουτ στην τηλεόραση; Το 2021 σήμανε το τέλος της σιωπής».