Η Έλενα Γκρέκου "κατακεραύνωσε" την Κουρεντή για τα φιλιά με τον Κατσαούνη: «Θεωρώ ότι είναι...»

«Επειδή είμαι πολύ ηθική στη ζωή μου... δε θα το έκανα ποτέ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Έλενα Γκρέκου

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η Έλενα Γκρέκου, η οποία είναι πρώην σύζυγος του Βαλάντη, ο οποίος είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα μιας και από τα πρώτα κιόλας επεισόδιο του Survivor 5 έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο των παικτών όσο και των τηλεθεατών με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Έτσι, η ίδια δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: Είναι λογικό να έχουν τις καλές και τις κακές στιγμές τους, μπορεί όντως να έχει συμβεί κάτι και να έχει προκαλέσει αυτόν τον χαμό. Γενικότερα, ο Βαλάντης δεν φτάνει σε τόσο ακραίες συμπεριφορές.

Δηλαδή η Μυριέλλα πιστεύω ότι όντως τον έχει βγάλει από τα ρούχα του και πιστεύω ότι έχει ένα δίκιο. Και μένα δε μου αρέσει αυτό που βλέπω. Θα πάρω το μέρος της Αθηνάς Ευμορφιάδη, γιατί μου άρεσε πολύ ο τρόπος που μίλησε αυτή η κοπέλα.

Το Survivor το παρακολουθούν και μικρές ηλικίες. Το να ερωτοτροπούν μπροστά στην κάμερα δεν είναι σενάριο, ούτε βλέπουμε κάποιο σίριαλ. Βλέπουμε ένα παιχνίδι. Όταν είδαμε αυτή τη σκηνή, σοκαριστήκαμε. Ούτε οι δικές μου αρχές θα μου το επέτρεπαν αυτό και θεωρώ ότι είναι στημένο από τη μία πλευρά, ίσως από την κοπέλα. Να παίζει θέατρο είναι κακό

Όσοσ για το παραλήρημα του Βαλάντη εναντίον της Μυριέλλας Κουρεντή ανέφερε: «όντως βγήκε εκτός εαυτού, ήταν τρομερά οξύθυμος, όμως εγώ δε θα κρατήσω αυτό. Θα κρατήσω γενικά την εικόνα όλη που βλέπω και θα κρίνω. Δε ξέρω αν ήμουν εγώ μέσα πώς θα αντιδρούσα.

Επειδή είμαι πολύ ηθική στη ζωή μου και έχω και ένα παιδί και προσέχω πάρα πολύ, είναι πολύ μακριά από τα δικά μου τα δεδομένα, δε θα το έκανα ποτέ. Ειδικά αν είχα και σχέση έξω, που από ό,τι ξέρω έχει».

«Γνωστός τραγουδιστής προσπάθησε να με κολλήσει στον τοίχο»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Έλενα Γκρέκου η οποία άλλαξε το όνομά της σε Έλενα Πασχαλίδου καθώς αυτό είναι το επίθετο που είχε η γιαγιά της.

Η ίδια αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί από γνωστό τραγουδιστή ενώ για παρόμοια περιστατικά μίλησε και η Παναγιώτα Βλαντή.

«Έχει προσπαθήσει κάποιος, όχι απλώς να με φέρει σε δύσκολη θέση, να με κολλήσει στον τοίχο και να προσπαθήσει να κάνει κίνηση ερωτική απέναντί μου. Γνωστός τραγουδιστής. Του έριξα ένα γερό χαστούκι και τον έβαλα στη θέση του.

Μου έχει τύχει να κλείσω μια δουλειά, να έχουμε δώσει τα χέρια και μετά να μαθαίνω ότι κάποια άλλη συνάδελφος είχε συνάψει σχέση με τον συγκεκριμένο κύριο και έμεινα εγώ εκτός».