«Σύμφωνα με ρεπορτάζ μου η Δέσποινα Βανδή...» - Η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day

Ευχάριστα πολύ τα νέα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σύμφωνα με ρεπορτάζ μου η Δέσποινα Βανδή...» - Η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να πέρασε την δική της περιπέτεια με τον κορωνοϊό, ωστόσο, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή της. Αρχικά στα προσωπικά της έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη με τον οποίο είναι αχώριστοι, ενώ, πρόσφατα κυκλοφόρησε και ένα νέο τραγούδι που έχει γίνει επιτυχία.

Όπως φαίνεται όμως, πολύ καλά πάνε τα πράγματα όσον αφορά την πορεία της στην τηλεόραση, μετά τον μεγάλο τελικό του J2US.

Η αποκάλυψη του Happy Day για την Δέσποινα Βανδή

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, υπάρχουν τρία μεγάλα project τα οποία ετοιμάζονται για το δεύτερο μισό της σεζόν στον ALPHA. Το ένα εξ΄αυτών είναι το Chart Show, το οποίο αναμένεται να αναλάβει η Δέσποινα Βανδή. Θα μεταδίδεται στη ζώνη του Σαββάτου και θα έχει διάφορες αλλαγές, από αυτό που παρουσίαζε παλαιότερα η Ναταλία Γερμανού.

Η δήλωση που είχε κάνει η Γερμανού για το Chart Show που λέγεται θα παρουσιάσει η Βανδή

«Η αλήθεια είναι πως ο Alpha έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του Chart Show. Όντως είναι δικό μας, το έχουμε και μας ανήκει. Διαβάζεις το δικό μου όνομα; Υπάρχουν και άλλοι που το διεκδικούν. Εγώ το έχω κάνει το Chart Show, το έχω κάνει το 2009 και το 2010. Το έκανα, το λάτρεψα, το αγάπησα όσο τίποτα, το ευχαριστήθηκα όσο τίποτα. Το πίστεψα και είναι παιδάκι μου. Θα το έχω για πάντα στην καρδιά μου. Γιατί να το ξανακάνω; Γιατί να μην κάνω κάτι άλλο βραδινό;

Δεν είπα ότι αφήνω στην άκρη το Chart Show, αλλά αν μου πουν θέλεις το Chart Show ή το Secret Song που κάνει ο Νίκος Αλιάγας; Γιατί να μην δοκιμάσω να κάνω κάτι καινούργιο, που δεν το έχω ξανακάνει και να ξανακάνω το Chart Show, που το έκανα. Γιατί να μην δοκιμαστεί κάποιος άλλος στο Chart Show; Το αγαπώ, αλλά δεν θα με χάλαγε να δοκιμάσω κάτι άλλο», απάντησε αινιγματικά η παρουσιάστρια μετά από ερώτηση για το αν θα το παρουσιάσει.