Happy Day: Η ανακοίνωση on air για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Κοκλώνη

Τι συμβαίνει;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Happy Day: Η ανακοίνωση on air για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Κοκλώνη

Με αφορμή τις εκπομπές που πρόκειται να παρουσιάσουν στον Alpha η Ναταλία Γερμανού και η Δέσποινα Βανδή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε το πρωί της Τρίτης (11/01), στον αέρα του «Happy Day», για την υγεία του Νίκου Κοκλώνη, που φημολογείται ότι νοσεί από κορωνοϊό.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Κοκλώνη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως στις νέες εκπομπές του Alpha παραγωγός θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης, με τον οποίο η ίδια είχε τηλεφωνική επικοινωνία και στη συνέχεια έδωσε τέλος στις φήμες που τον θέλουν να νοσεί με κορωνοϊό, λέγοντας: «Με ενημέρωσε ότι είναι μια χαρά στην υγεία του και όλα καλά. Γιατί υπήρχαν φήμες πως είναι με Covid-19»

Οι δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη για το τέλος του J2US

Ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha πριν τον μεγάλο τελικό του λαμπερού show του J2US. Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τι πρόκειται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές καθώς αποκάλυψε επίσης τα αισθήματά τους φτάνοντας στο τέλος.

«Θα έχουμε μαζί μας τον Νίκο Αλιάγα, τον Χρήστο Μάστορα για να παρτάρουμε και ανυπομονώ να δω ποιος θα είναι ο νικητής. Στεναχωριέμαι που τελειώνουμε. Τι θα κάνουμε μετά;».