Για πρώτη φορά: Η Κατερίνα Λένη αποκαλύπτει το σοβαρό ατύχημά της στο MasterChef που κόπηκε στο μοντάζ

«Δεν ήταν δικό μου φταίξιμο..»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Για πρώτη φορά: Η Κατερίνα Λένη αποκαλύπτει το σοβαρό ατύχημά της στο MasterChef που κόπηκε στο μοντάζ

Η Κατερίνα Λένη, με αφορμή τον σχολιασμό της πρεμιέρας του «MasterChef», αποκάλυψε στον αέρα του «Super Κατερίνα» και στην Κατερίνα Καινούργιου, το άγνωστο ατύχημα που είχε στα προκριματικά του ριάλιτι μαγειρικής και δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες. Η Κατερίνα Λένη είναι μια από τις πιο αγαπητές παίκτριες που έχουν περάσει από το ριάλιτι και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, την βλέπουμε να παρουσιάζει την στήλη της μαγειρικής στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Το άγνωστο ατύχημα της Κατερίνας Λένη στις οντισιόν του MasterChef

«Εγώ είχα φτιάξει βελουτέ σούπα, κανείς δεν ήθελε να τη φτιάξω. Θα σου πω ένα σκηνικό το οποίο δεν φάνηκε ποτέ στην τηλεόραση. Εμένα μου έσπασε η κανάτα όταν τελείωσαν τα 25 λεπτά που μαγείρευα. Τελειώνω τη σούπα και κάνει ένα κρακ το μούλτι και σπάει γύρω γύρω. Δεν ήταν δικό μου φταίξιμο.

Κοκκαλώνουν όλοι, οι δημοσιογράφοι, η παραγωγή. Πάμε να το βγάλουμε, να το σώσουμε. Σπάει όλη η κανάτα, χύνεται η σούπα στο χέρι μου, καίγομαι. Σταματάει το γύρισμα και περίμενα, μου έδεσαν το χέρι. Περίμενα άλλες δέκα ώρες να ηρεμήσει το χέρι μου. Δεν φάνηκε ποτέ αυτό…» αποκάλυψε η Κατερίνα Λένη.

Η συνάντηση Γεωργίου - Λένη για πρώτη φορά μετά το Masterchef

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (17/11) η Ντέμη Γεωργίου, η πρώην παίκτρια του MasterChef. Μάλιστα, η ίδια συναντήθηκε για πρώτη φορά με την πρώην συμπαίκτριά της, Κατερίνα Λένη, με την οποία μάλιστα είχε και μια κόντρα.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λένη είχε πιάσει τη Ντέμη, που δήλωνε βίγκαν, να τρώει ζωικά σαλάμια και τυριά. Οι δυο τους δε χαιρετήθηκαν και όταν η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τη Ντέμη αν μιλάνε, υπήρξε ένας αρκετά περίεργος διάλογος.

Ντέμη Γεωργίου: Την είδα. Δε χαιρετηθήκαμε.

Κατερίνα Λένη: Θα έπρεπε; Ήρθε στο σπίτι μου. Θα έπρεπε να έρθει να με χαιρετήσει αυτή.

Κατερίνα Καινούργιου: Μετά θα σας φιλιώσω εγώ.

Κατερίνα Λένη: Αν ήξερα πως θα ερχόσουν θα είχα φτιάξει τα ωραία τα τοστάκια που σου αρέσουν.

Κατερίνα Καινούργιου: Ήταν βίγκαν τελικά το σαλάμι;

Ντέμη Γεωργίου: Δε ξέρω, η Κατερίνα να μας πει.

Κατερίνα Λένη: Σήμερα δεν είμαι εγώ το θέμα.