«Τον λατρεύω τον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Δεν περίμενα ποτέ ότι μπορεί να έχει φερθεί έτσι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Τον λατρεύω τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Ο Πέτρος Ξεκούκης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ 'όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον προφυλακισμένο συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές ενώ μίλησε επίσης για το θαύμα που έζησε μόλις χθες.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Ξεκούκη

«Έχω βιώσει θαύμα πολλές φορές. Θα πω και κάτι που έγινε χθες. Ερχόμενος στην Αθήνα από την δουλειά, πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα τζιπ μαύρο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Το βλέπω στα δέκα μέτρα ακριβώς απέναντι μου. Αυτόν που οδηγούσε το αυτοκίνητο, διωκόμενος για να φύγει, δεν προλάβαμε να τον δούμε.

Δεν πρόλαβα να κάνω τον σταυρό μου, μα είπα «Παναγία μου»! Και έστριψα το τιμόνι, βγήκα στο αντίθετο ρεύμα, κόντεψα να πέσω κάτω και να σκοτωθώ στα διόδια. Θεωρώ ότι ήταν ένα θαύμα αυτό του Θεού που κρατήθηκε το μισό αυτοκίνητο επάνω και το μισό αυτοκίνητο ήταν στον γκρεμό. Αιωρούνταν το αυτοκίνητο.

Υπήρξαν δύσκολες στιγμές που είπα καλύτερα να μη γινόμουν ηθοποιός. Σκέφτηκα να τα παρατήσω λόγω κακής αντιμετώπισης. Γιατί όταν βλέπεις έναν μεγάλο πρωταγωνιστή που τον έχεις Θεό και τον θαυμάζεις, τον Κώστα Χατζηχρήστο αλλά σαν άνθρωπος μεγάλος είχε τα συν και τα μείον του.

Είχα μια άσχημη, ατυχή στιγμή μαζί του που με συγκλόνισε Τον λάτρευα τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον λατρεύω. Δεν περίμενα ποτέ ότι μπορεί να έχει φερθεί έτσι. Ωστόσο πήραμε όλοι ένα μαχαίρι και αρχίζαμε να κατηγορούμε μόλις ακούγαμε κάτι. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη. Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει αν η δικαιοσύνη αθωώσει αυτούς τους ανθρώπους;».

Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Φιλιππίδη στο Βραχάτι έναντι..

Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή T-live όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση με ανεξόφλητα δάνεια.

Οι οφειλές αυτές έχουν φτάσει να αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ, ποσό που αδυνατούν να πληρώσουν. Μάλιστα, το εξοχικό του ηθοποιού στο Βραχάτι Κορινθίας βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 19 Ιανουαρίου και πωλείται έναντι 176.400 ευρώ.

Το εξοχικό βρίσκεται σε μια αμφιθεατρική περιοχή με πολύ πράσινο και θέα στο Σαρωνικό. Είναι διώροφη μονοκατοικία έκτασης 180 τ.μ πάνω από την παραλία του μικρού Αμονίου στο Σοφικό Κορινθίας. Δείτε μάλιστα και φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι που φημολογείται πως θα μείνει μετά την φυλακή.