Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε ποια παρενέργεια την ταλαιπωρεί μετά την τρίτη δόση του εμβολίου

«Η πρώτη δόση δεν με είχε πειράξει καθόλου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε ποια  παρενέργεια την ταλαιπωρεί μετά την τρίτη δόση του εμβολίου

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργή, πως έκανε το απόγευμα της Δευτέρας 11/01 την τρίτη δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε κανονικά στην σημερινή της εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι έχει έντονη υπνηλία μετά την ενισχυτική δόση.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

«Με έχει πειράξει τώρα το εμβόλιο. Η πρώτη δεν με είχε πειράξει καθόλου, η δεύτερη Moderna πάρα πολύ. Τώρα η τρίτη πάρα πολύ. Μπορώ να κοιμηθώ μια στιγμή να κάνετε εσείς μια συνέντευξη».

«Θέλω πολύ να γίνω μάνα...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου

Με αφορμή τις φωτογραφίες της Μάρας Δαρμουσλή με φουσκωμένη κοιλίτσα, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μία εξομολόγηση το πρωί της Παρασκευής (7/1) για την μεγάλη της επιθυμία να γίνει κάποια στιγμή μητέρα.

Η παρουσιάστρια έχει αναφερθεί πολλές φορές στο όνειρό της να κάνει ένα παιδάκι, ενώ αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της και μία κρυφή επιθυμία που έχει.

«Θέλω να γίνω μητέρα, το έχω πει αρκετές φορές. Έχω αποθηκεύσει πολλές φωτογραφίες με γυναίκες και bloggers από το εξωτερικό, όπου κάθε εβδομάδα ποζάρουν από την ίδια θέση, με τα ίδια εσώρουχα και δείχνουν πόσο μεγαλώνει η κοιλίτσα τους. Οπότε λέω, αν ποτέ κάνω παιδάκι και με αξιώσει ο Θεός και μείνω έγκυος, θα το κάνω κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη.