Άρης Μακρής: «Ο πιο περίεργο μέρος που έχω συνευρεθεί ερωτικά ήταν σε...»

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άρης Μακρής: «Ο πιο περίεργο μέρος που έχω συνευρεθεί ερωτικά ήταν σε...»

Ο Άρης Μακρής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τις οικονομικές του δυσκολίες ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αποκαλύψει το πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά μέχρι σήμερα.

Οι δηλώσεις του Άρη Μακρή

«Έχω περάσει πολλές φορές δύσκολα οικονομικά αλλά δεν είχα ποτέ θέμα με το να ζω με τα λιγότερα. Να φάω δηλαδή μια μέρα ψωμί και τυρί. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν αγχώνομαι ποτέ, είμαι πολύ χαλαρός και ότι παρουσιάζεται το αντιμετωπίζω με πλήρη ηρεμία.

Έχω σκεφτεί τη δημιουργία οικογένειας αλλά όχι σε πολύ σοβαρό στάδιο. Αρχικά θέλεις και τον κατάλληλο άνθρωπο για να το κάνεις, δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου και νιώθω ότι είμαι μακριά από αυτό.

Είναι λίγο περίεργο αλλά ευτυχώς ήταν πριβέ και δεν υπήρχε κόσμος τριγύρω! Το πιο περίεργο μέρος που έχω συνευρεθεί ερωτικά ήταν σε κατάστρωμα πλοίου».

"Έσπασε" τη σιωπή του ο Άρης Μακρής - Η απάντηση σε όσους λένε πως είχε κακοποιήσει την Άννα Μαρία Βέλλη

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε ο Άρης Μακρής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καταγγελία της Άννας Μαρίας Βέλλη για πρώην σύντροφο της που την έχει κακοποιήσει. Όπως αποκάλυψε, πολλοί συνδύασαν το όνομα του με την είδηση, με αποτέλεσμα να δεχτεί πάρα πολλά μηνύματα.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αναφέροντας πως δεν πρόκεται για εκείνον.

«Άργησα να το πάρω χαμπάρι. Το πήρα χαμπάρι όταν συνδύασαν το όνομά μου με την είδηση και δέχτηκα μηνύματα στα σόσιαλ μίντια. Απλά δεν ήθελα να πάρω θέση, γιατί όταν μπαίνεις στη διαδικασία να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, δεν έχει καν νόημα», είπε αρχικά ο Άρης Μακρής.

Και στη συνέχεια δήλωσε ότι δεν τον ενόχλησε και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. «Εάν ήταν αλήθεια, θα με πείραζε», ανέφερε.