Καλό Μεσημεράκι: Ο Νίκος Μουτσινάς "γλέντησε" την Κουρεντή - «Μια θα γελάει με τον Τσακατσουκα και μια θα κλαψουρίζει…»

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Ο Νίκος Μουτσινάς

Ο κακός "χαμός" έχει γίνει με το φετινό Survivor 5 από τα πρώτα κιόλας επεισόδια καθώς τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα μέχρι στιγμής είναι η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης με την στάση που έχουν κρατήσει καθώς όπως φαίνεται εξελίσσεται ένα φλερτ ανάμεσα τους.

Η Μυριέλλα Κουρεντή, ύστερα από όλα αυτά, και μετά τα φιλιά που αντάλλαξε με τον «Τσακατσούκα», θυμήθηκε τον σύντροφό της John Lygnos και μάλιστα έβαλε τα κλάματα μπροστά στην κάμερα για εκείνος, τον οποίο μεταξύ άλλων χαρακτήρισε και «συνεργάτη» της.

Με αφορμή τα όσα έχουν γίνει, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» θυμήθηκε μια παρόμοια ιστορία από το περσινό Survivor.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για το φετινό Survivor 5

«Τι είναι αυτά ρε; Συγκεντρωθείτε!» - Εξωφρενών στον αέρα του ΣΚΑΙ ο Νίκος Μουτσινάς

ις δηλώσεις που έκανε ο Μητροπολίτης Κοζάνης για τις γυναίκες σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της σημερινής (7/1) εκπομπής του. Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων εξέφρασε την απορία του για το πως οι πιστές που τον άκουγαν δεν σηκώθηκαν να φύγουν ενώ την ενόχληση τους έδειξαν και η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα.

Το σχόλιο του Μουτσινά για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης

«Ένας πάτερ σε μια λειτουργία που είπε στις γυναίκες “σταματήστε να μιλάτε” και λέει στους άλλους “πώς τις αντέχετε”. Πάτε καλά; Και κανείς δεν λέει τίποτα; Έχω γίνει περίεργος εγώ;

Μπορεί να έχω γίνει, αλλά θεωρώ ότι αυτό παραείναι πια. Δεν σηκώθηκαν οι πιστές να ρίξουν μια μούντζα και να φύγουν; Είναι δυνατόν; Τι είναι αυτά ρε; Συγκεντρωθείτε! Πώς εκνευρίστηκα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.