Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Κατσούλης - Ρουμελιώτη: «Μα φαίνεται ότι τα έχουμε, δεν χρειάζεται να...»

«Απλά δεν χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλα»

Κατσούλης - Ρουμελιώτη: «Μα φαίνεται ότι τα έχουμε, δεν χρειάζεται να...»
News 11.01.2022 17:12
Από Ίρις Βίλα

Το πρωί της Τρίτης 11/01 ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Οι δυο τους έγιναν στο ευρύ κοινό γνωστοί μέσα από την συμμετοχή τους στο Survivor 4.

Μπορεί τότε οι δυο τους να ήταν χωρισμένοι αλλά πλέον όπως φαίνεται είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ μιας και είναι και πάλι σε σχέση.

Οι δηλώσεις Ρουμελιώτη - Κατσούλη στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

«Είμαστε περίπου έναν χρόνο, σε έναν μήνα κλείνουμε, τον Φεβρουάριο, 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Έχουμε κάνει τα πάντα μαζί. Έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα, πήγαμε στην άλλη άκρη του κόσμου» παραδέχθηκε με χαμόγελο ο νικητής του προηγούμενου Survivor. Μα φαίνεται ότι τα έχουμε, δεν χρειάζεται να… Απλά δεν χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλα.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάτι, έχει φανεί από τις πράξεις μας. Βγήκαμε από το παιχνίδι, αφήσαμε τον χρόνο να εξελιχθεί. Από τη στιγμή που την ανεβάζω στο σπίτι που μένουμε μαζί ή πηγαίνουμε διακοπές και μένουμε στο ίδιο δωμάτιο, δεν χρειάζεται ταμπέλα για να πούμε κάτι παραπάνω.»

Σάκης Κατσούλης: «Στη Μαριαλένα βλέπω τη μητέρα των παιδιών μου»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκαναν το πρωί της Τρίτης (16/11) ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι μίλησαν για τη σχέση τους καθώς και στο πώς βλέπουν το κοινό τους μέλλον, ενώ ξεκαθάρισε ξανά πως σε εκείνη βλέπει τη μητέρα των παιδιών του, κάτι για το οποίο έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν.

«Παρουσίαση εκπομπής; Αν ήταν ένα concept που θα μας ταίριαζε δε θα λέγαμε όχι. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που να μας ταιριάζει απόλυτα… Δε θα ρισκάρουμε να κάνουμε κάτι που δεν είμαστε εμείς» είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Δε κρατήσαμε κάτι μυστικό απλά είναι περίεργη η κατάσταση. Βρεθήκαμε στην άλλη άκρη του κόσμου χωρισμένοι, ήρθαμε πιο κοντά γιατί ήταν οι συνθήκες του παιχνιδιού τέτοιες. Συνεχίσαμε μετά το παιχνίδι να περνάμε μαζί και να ζούμε μαζί καταστάσεις, να ταξιδεύουμε. Μας θέλανε και οι δουλειές μαζί, πολύς κόσμος θέλει να μας βλέπει μαζί. Βήμα – βήμα θα γίνουν όλα.

Δε μας αρέσουν γενικά οι μεγάλες ανακοινώσεις και τα μεγάλα λόγια, νομίζω είναι κάτι που το έχουμε δείξει. Είμαστε ταπεινοί, πατάμε γερά στα πόδια μας. Δεν είμαστε έτοιμοι για μεγάλες ανακοινώσεις. Το είχα πει και από την πρώτη στιγμή ότι όσοι μας αγαπάνε θα περιμένουν να δουν τι πραγματικά μας αρέσει και πως νιώθουμε καλύτερα. Από όταν τη γνώρισα της είχα πει ότι βλέπω στο πρόσωπό της τη μητέρα των παιδιών μου. Βλέπω σε εκείνη τα χαρακτηριστικά που εγώ θέλω να έχει η μητέρα των παιδιών μου», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ατύχημα για τον Σάκη Κατσούλη - Τον μετέφερε στο νοσοκομείο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Πλέον δεν κρύβονται - Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε τρυφερές στιγμές

Share