Βάσω Ζιάρου: «Από το μηδέν ξεκίνησα» - Η αποκάλυψη της μούσας του Νίκου Μουτσινά για την αλλαγή στη ζωή της

«Έπρεπε να στηρίξω τον εαυτό μου και τα παιδιά μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάσω Ζιάρου: «Από το μηδέν ξεκίνησα» - Η αποκάλυψη της μούσας του Νίκου Μουτσινά για την αλλαγή στη ζωή της

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής T-Live έκανε το μεσημέρι της Τρίτης (11/1) η Βάσω Ζιάρου, η μούσα του Νίκου Μουτσινά η οποία πλέον έχει μετακομίσει στην Αυστρία και έχει ανοίξει τη δική της επιχείρηση για τον καθαρισμό σπιτιών.

Η ίδια εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στο να πάρει μία τέτοια απόφαση ενώ περιέγραψε και πώς δημιούργησε την επιχείρηση της.

Οι δηλώσεις της μούσας του Νίκου Μουτσινά, Βάσως Ζιάρου

«Όταν μπήκαμε στην πρώτη καραντίνα, λέγαμε ότι θα στρώσουν όλα, αλλά το πρώτο καλοκαίρι του 2020 δεν είχαμε τίποτα από δουλειά. Έτσι, το 2021 μου έγινε πρόταση από έναν κύριο να έρθω ως υπεύθυνη εδώ στην Αυστρία ως υπεύθυνη σε ελληνικό εστιατόριο. Είχα μεγάλο θέμα επιβίωσης.

Από το μηδέν ξεκίνησα, ήρθα με δανεικά λεφτά στην Αυστρία. Για κάτι καλύτερο για μένα. Έχω δύο παιδιά στην Ελλάδα που κι αυτά καταστράφηκαν στην Ελλάδα με ό,τι έχει γίνει. Έπρεπε να στηρίξω τον εαυτό μου και τα παιδιά μου.

Μία φίλη μου στην Αυστρία με βοήθησε σε χρόνο dt. Έτσι μου έφτιαξε τη δική μου επιχείρηση, αφού με ρώτησε αν ντρέπομαι να καθαρίζω σπίτια. Ξεκινήσαμε μέσω facebook με μία σελίδα, όπου αυτή τη στιγμή απασχολώ δύο άτομα και περιμένω άλλα δύο να προσληφθούν. Οι άνθρωποι εδώ στην Αυστρία με παρακαλούν να πηγαίνω εγώ. Μιλάω αγγλικά, γιατί γερμανικά μαθαίνω», είπε χαρακτηριστικά η Βάσω Ζιάρου.

Η συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά

Έζησε τις δικές της στιγμές δόξας στην ελληνική τηλεόραση, με τον Νίκο Μουτσινά να την ανακαλύπτει και να την απογειώνει μέσα από το Καλό Μεσημεράκι. Την Βάσω Ζιάρου, το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε μέσα από τα σίριαλ Σκια της τρέλας και Αγάπη μου, που προβάλλονταν σε τοπικά κανάλια της Καβάλας και αποσπάσματα των οποίων αναμετέδιδε ο Νίκος Μουτσινάς, με αποτέλεσμα αυτού η πρωταγωνίστρια να γίνει viral. Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς είχε κάνει και guest εμφάνιση στο πλευρό της, στη σειρά Χωρίς δισταγμό.