Αμηχανία για την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στον αέρα του The 2night - Η ερώτηση που έγινε για τον σύντροφό της

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αμηχανία για την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στον αέρα του The 2night - Η ερώτηση που έγινε για τον σύντροφό της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης (11/01) στο «The 2Night Show». Η γνωστή ηθοποιός που γνωρίσαμε ως Θεοδοσία στις «Άγριες Μέλισσες» και φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός», μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και βρέθηκε σε αρκετή αμηχανία όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για τον σύντροφό της.

Η γνωστή ηθοποιός είναι ζευγάρι, εδώ και αρκετό καιρό, με τον Θανάση Τότσικα, τον αδερφό του Αποστόλη Τότσικα.

Η δήλωση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για τον σύντροφό της

«Έχεις δηλώσει εσύ πως είσαι τρελά ερωτευμένη, δεν φταίω τώρα εγώ. Βέβαια και το έχεις δηλώσει», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την προσωπική ζωή της ηθοποιού.

Με εκείνη να απαντάει εμφανώς αμήχανη: «Για να έχω δηλώσει ότι είμαι τρελά ερωτευμένη, πάει να πει πως είμαι. Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λες».

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για την απώλεια της μητέρας της

Στο περιοδικό “Omikron” και τον Γιώργο Πράσινο παραχώρησε συνέντευξη η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στην μητέρα της, την οποία έχασε σε ηλικία 16 ετών.

«Η θύμηση της μυρωδιάς της… Η μητέρα μου με διαμόρφωσε και είμαι αυτό που είμαι τώρα. Αναφέρομαι συχνά σε εκείνη και με αυτόν τον τρόπο εξακολουθεί να υπάρχει, για όσο υπάρχω κι εγώ. Είναι ο πιο ισχυρός δεσμός. Την έχασα στα 16 μου. Πολλές φορές, σκέφτομαι ότι είμαι προνομιούχα που έχω πράγματα από εκείνη να θυμάμαι, που έχω στοιχεία της. Ευτυχώς, λέω τώρα πια, που όταν έφυγε ήμουν σε μια ηλικία που είχα ήδη διαμορφώσει χαρακτήρα, και μπορώ πλέον να έχω αναμνήσεις από εκείνην.

Δεν την αποζητώ πια, αλλά την σκέφτομαι πιο έντονα σε κομβικές φάσεις της ζωής μου, όπως όταν συμβαίνουν πολύ μεγάλα γεγονότα, από την γέννηση της ανιψιάς μου μέχρι μια πολύ σημαντική δουλειά. Μπορεί σε αυτές τις φάσεις της ζωής μου να μου λείπει περισσότερο. Η μητρότητα μού έχει περάσει από το μυαλό, μου έχει έρθει η επιθυμία, αλλά δεν είμαι σίγουρη ακόμη αν το θέλω», κατέληξε η ηθοποιός.

Η αποκάλυψη της Φαμέλη για την απώλεια της μητέρας της