Κακοκαιρία Διομήδης: Απαγορευτικό απόπλου - Ποια δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν

Σε ποια λιμάνια θα «χτυπήσει»;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κακοκαιρία Διομήδης: Απαγορευτικό απόπλου - Ποια δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν

Η τρίτη μέρα της κακοκαιρίας Διομήδη είναι σε ισχύ σήμερα (12/01), ενώ αναμένονται χιόνια και κακοκαιρία σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές.

Η απαγόρευση απόπλου στα λιμάνια της Ραφήνας, του Πειραιά και του Λαυρίου εξαιτίας της κακοκαιρίας Διομήδη

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην χώρα φθάνουν τοπικά στο Αιγαίο τα 9 και στα βόρεια τα 10 μποφόρ. Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια των πλοίων θα πραγματοποιηθούν κατά την κρίση του πλοιάρχου, ενώ κλειστές θα παραμείνουν οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα-Πρίνου Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Για τους επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν συνίσταται να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία για να ενημερωθούν για αλλαγές και τροποποιήσεις των δρομολογίων σε πολλές ακτοπλοϊκές γραμμές λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Έκτακτη προειδοποίηση του 112 - Ποιες περιοχές αφορά

Η κακοκαιρία «Διομήδης» αναμένεται να κάνει την επέλασή της από τη Δευτέρα (10/01), με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, πολύ θυελλώδεις ανέμους, πυκνές χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από σήμερα, Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου.

Το απόγευμα της Δευτέρας εστάλη από το 112 προειδοποιητικό μήνυμα στους κατοίκους της... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr