Από το «Μπρούσκο» στο μεροκάματο - Ο ηθοποιός που έγινε ντελιβεράς για ένα πιάτο φαγητό

«Τα βγάζω με μεγάλη δυσκολία»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Από το «Μπρούσκο» στο μεροκάματο - Ο ηθοποιός που έγινε ντελιβεράς για ένα πιάτο φαγητό

Στην εφημερίδα «Espresso» παραχώρησε συνέντευξη ο Στράτος Χατζηηλίας καθώς μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Μπρούσκο» "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για το πως αναγκάστηκε να γίνει ντελιβεράς προς την επιβίωση του.

Μάλιστα, δεν είναι ο πρώτος ηθοποιός που έχει μιλήσει ανοιχτά για τις οικονομικές του δυσκολίες καθώς ακόμη και ο Πάνος Σταθακόπουλος αποκάλυψε ότι έχει περάσει δύσκολα οικονομικά.

Οι δηλώσεις του Στράτου Χατζηηλία

«Στην ουσία κάνω τρία διαφορετικά επαγγέλματα για να τα φέρνω βόλτα. Οι πρώτες μου σπουδές ήταν τεχνολόγος αστίατρος και για να μπορέσω να ολοκληρώσω τις σπουδές μου παράλληλα δούλευα στον χώρο της εστίασης.

Μετά το 2007 κατάλαβα ότι τα πράγματα στένευαν ώσπου ήρθε η οικονομική κρίση το 2010 και ισοπέδωσε τα πάντα. Πάντα δούλευα σκληρά αλλά πάντα μου άρεσε και η τέχνη γιατί οι γονείς μου είναι μουσικοί.

Κάποια στιγμή στην πορεία, και αφού άλλαξα πολλά επαγγέλματα, ήθελα να δοκιμάσω και την υποκριτική τέχνη. Ωστόσο, στην αρχή δεν το αντιμετώπισα ως επάγγελμα. Κυρίως είχα την περιέργεια, θα έλεγα».

Διαβάζοντας το βιογραφικό σου είδα ότι στην Κύπρο είσαι πολύ γνωστός ηθοποιός…

Πήγα για να δουλέψω σε ένα σίριαλ, στους «9 μήνες». Είναι εντελώς διαφορετικός ο τρόπος ζωής εκεί. Αν και ήταν δύσκολες οι συνθήκες, ωστόσο έπαιξα και σε μερικά επεισόδια του Μπρούσκο. Και από το Μπρούσκο πέρασα στο θέατρο.

Και ξαφνικά ανακαλύπτουμε ότι έγινες διανομέας φαγητού, ειδικά σε μια δύσκολη περίοδο για πολλούς ηθοποιούς…

Εργάζομαι ως διανομέας ενώ περιστασιακά, επειδή έχω και το χαρτί του αστίατρου, με φωνάζουν για να βάζω υπογραφές σε κάποιες απολυμάνσεις και απεντομώσεις.

Ως διανομέας είμαι πολύ δυσαρεστημένος, γιατί ο κόσμος δεν είναι καθόλου εξοικειωμένος για να αφήνει και σε εμάς ένα μικρό φιλοδώρημα.

Το επάγγελμα του διανομέα είναι πολύ επικίνδυνο, γιατί είσαι συνεχώς πάνω σε ένα μηχανάκι, που πρέπει να τρέξεις για να βγάλεις εις πέρας τη δουλειά που σου έχουν αναθέσει.

Είναι αγκάθι για σένα να δουλεύεις ως διανομέας αντί ως ηθοποιός, ειδικά τώρα με όσα συμβαίνουν στα θέατρα λόγω πανδημίας;

Με πονάει πολύ, αλλά είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Θα ήθελα μέχρι να πεθάνω να κάνω το επάγγελμα του ηθοποιού. Όμως πως μπορώ να ζήσω από την υποκριτική τέχνη;

Τώρα βγάζεις τα προς το ζην;

Τα βγάζω με μεγάλη δυσκολία.

Η οργισμένη ανάρτηση ηθοποιού του Μπρούσκο: «Όσο δεν ανοίγουν οι Ναοί, θα μένει το κακό»

Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε ηθοποιός του Μπρούσκο, λέγοντας πως «όσο δεν ανοίγουν οι Ναοί, θα μένει το κακό κορωνοϊό και πως πρέπει σαν λαός και σαν χριστιανοί να το καταλάβουμε αυτό».

Ο λόγος για τον Κύπριο ηθοποιός Μάριο Πετρίδη, που έπαιξε στο Μπρούσκο, ως αστυνόμος, ενώ υποδυόταν και τον Γιώργο Ιωάννου στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ρουά Ματ».

Ο γνωστός ηθοποιός, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δήλωσε πως για αυτό που ζούμε φταίνε οι εκκλησίες που έκλεισαν λόγω κορωνοϊού και όσο παραμένουν κλειστές δεν θα σταματήσει όλο αυτό που ζούμε. Δείτε και πόσοι είναι οι νεκροί πλέον από τον ιο στην Ελλάδα

Διαβάστε την οργισμένη ανάρτηση του:

Δεν θέλω να απογοητεύω κανένα. Απεναντίας…!!! Γι’αυτό, θέλω να πω το εξής: Όσο δεν ανοίγουν οι Ορθόδοξοι Ναοί, τόσο θα παρατείνεται το κακό με τον κορωνοϊό. Πρέπει σαν λαός και σαν χριστιανοί να το καταλάβουμε αυτό…!!!

Όπως οι υπεραγορές ανοίγουν με κριτήρια, πρέπει οπωσδήποτε να ανοίξουν και οι ναοί για όλο τον κόσμο και όχι μόνο για τους Ιερείς και ψάλτες… Πρέπει να ξυπνήσουμε!!! Ο ίδιος ο Κύριος είπε: «Ουκ επ’ άρτω μόνο ζήσεται άνθρωπος». Γιατί να υπάρχει μόνο η μέριμνα για τις σωματικές ανάγκες…!!!? Πρέπει γρήγορα να ξυπνήσουμε!!!

Μάριος Πετρίδης

Είναι δοκιμασία και έχουμε αποτύχει ως Χριστιανοί…!!!

Μας κυριεύει ο φόβος του θανάτου που αν το καλοσκεφτουμε είναι αναπόφευκτος για όλους ανεξαιρέτος και θα συμβεί έτσι κι αλλιώς!!! Φοβόμαστε τον θάνατο; Τότε να στραφούμε στο Χριστό που είναι η Ζωή και η θεραπεία όπως και η Ανάστασις των πάντων. Ας Ξυπνήσουμε, ας αντιδράσουμε, ας κάνουμε κάτι. Μην δεχόμαστε άλλο το παράλογο. Δεν λύνονται τέτοια προβλήματα και δοκιμασίες χωρίς Χριστό. Φέρουμε ευθύνη όλοι ως Χριστιανοί, ως σώμα της Εκκλησίας, ως σώμα του Χριστού.

Μόνο ο Θεός μέσω της πίστης μπορεί να σταματήσει όλο αυτό το κακό… Μόνο Αυτός, ο Κύριος μας, ο Θεός μας, ο Δημιουργός και Πατέρας μας!!! Ούτε η επιστήμη, ούτε τα ανθρώπινα (=μέτρα), ΜΟΝΟ Η ΧΆΡΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΎ. Μόνο Αυτός με τις πρεσβείες της Υπερευλογημένης Θεοτόκου. Αμήν.