Έγκυος το δεξί χέρι της Ελένης Μενεγάκη - Η ανακοίνωση με το υπερηχογράφημα

«Για μας το 2022 θα είναι η ωραιότερη χρόνια της ζωής μας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγκυος το δεξί χέρι της Ελένης Μενεγάκη - Η ανακοίνωση με το υπερηχογράφημα

Χαρές έχουν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, καθώς το δεξί χέρι της παρουσιάστριας που την ακολουθεί σε κάθε της εκπομπή είναι έγκυος και το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media μαζί με το υπερηχογράφημα του μωρού.

Αυτή η συνεργάτιδα της Μενεγάκη είναι έγκυος

Ο λόγος για την Ρούλα Σταματοπούλου την προσωπική make up artist της παρουσιάστρια, η οποία ήταν μαζί της και στον ALPHA όπου την είχε αποχαιρετήσει με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση, ενώ βρίσκεται μαζί της και τώρα στο MEGA.

Την ανακοίνωση λοιπόν έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο της να κρατάει το υπερηχογράφημα του μωρού τους.

«Για μας το 2022 θα είναι η ωραιότερη χρόνια της ζωής μας, μιας και η οικογένεια μας μεγαλώνει! Δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα μας και την χαρά μας!!!
Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο μου @konstantinos_sl που με την αγάπη του και την υπομονή του μου έδινε δύναμη γι αυτό το θαύμα.
Επισης να πω και σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες να έχουν πιστη, επιμονή & αισιοδοξία και το όνειρο τους θα γίνει πραγματικότητα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Ποια είναι η Ρούλα Σταματοπουλου - Το βιογραφικό της

Η Ρούλα Σταματοπούλου είναι μια από τις πιο έμπειρες και καταξιωμένες makeup artists στην Ελλάδα σήμερα. Είτε καλείται να αποτυπώσει το χαρακτηριστικό της make up look, είτε να δημιουργήσει για την πασαρέλα ή τα περιοδικά, η προσέγγιση που έχει η ίδια για το μακιγιάζ την κατέστησε απαραίτητη σε σχεδιαστές, φωτογράφους, συντάκτες και φυσικά celebrities.

Η κλίση της στο μακιγιάζ είχε φανεί από μικρή ηλικία μέσω της αγάπης της για την ζωγραφική. Ωστόσο, η επιλογή του συγκεκριμένου επαγγέλματος ξεκίνησε ως χόμπι, με την ίδια να πειραματίζεται βάφοντας φίλες, την μητέρα της και φυσικά, τον εαυτό της. Το υπέροχο αποτέλεσμα αλλά και το έμφυτο ταλέντο της, την οδήγησαν να ακολουθήσει το επάγγελμα της makeup artist. Μέσα από το μακιγιάζ εκφράζει τη δημιουργικότητά της, μα πάνω απ’ όλα στοχεύει στο να μεταφέρει τον ενθουσιασμό και την εμπειρία που έχει αποκτήσει στο make up και σε άλλες γυναίκες.

Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε σιγά σιγά να μπαίνει στον μαγικό κόσμο της ομορφιάς σπουδάζοντας αισθητική στην σχολή Αυγερινοπούλου. Έχοντας αποκτήσει τις βασικές γνώσεις, αναζητούσε νέους δρόμους που θα την εξέλισσαν περαιτέρω. Η επιθυμία της να μάθει περισσότερα γι’ αυτό, καθώς και το πάθος που είχε, την βρήκαν να παρακολουθεί τα σεμινάρια του Serge Louis Alvarez για make up και μαλλιά, τελειοποιώντας τις γνώσεις που είχε μέχρι τότε.

Για δέκα χρόνια διέθετε τον δικό της χώρο αισθητικής, όμως το μακιγιάζ δεν άργησε να την κερδίσει ολοκληρωτικά. Το 2000 έφυγε στην Αμερική όπου παρακολούθησε σεμινάρια make up στην MAC. Η επιστροφή της στην Ελλάδα έφερε και την αναγνώριση της δουλειάς της, αφού σύντομα ξεκίνησε συνεργασίες με τα μεγαλύτερα περιοδικά της χώρας αλλά και με πολλούς διάσημους. Το 2010, όντας μια από τις πιο καταξιωμένες επαγγελματίες του χώρου, επιλέχθηκε από την Bobbie Brown ως Senior Ambassador. Από τον Ιανουάριο του 2018 έως το Δεκέμβριο του 2018 ήταν make up Ambassador των εταιριών Max Factor, Rimmel & Bourjois.

Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ελληνικά περιοδικά όπως: Vogue, L’ official, Nitro, DownTown, InStyle, Psychologie, Wedding κ.ά., ενώ στη λίστα των προσωπικοτήτων που την εμπιστεύονται συμπεριλαμβάνονται κάποιοι από τους πιο αναγνωρίσιμους Έλληνες όπως: η Ελένη Μενεγάκη, ο Σάκης Ρουβάς, η Άννα Βίσση, η Ρούλα Κορομηλά , η Ναταλία Γερμανού, η Πέγκυ Ζήνα, η Έλλη Κοκκίνου, η Σίσσυ Χριστίδου, ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Έλλη Στάη, και πολλοί άλλοι.