Τζούλια Νόβα: Αποκάλυψε το ιδιαίτερο όνομα που θα δώσει στην αγαπημένη της κορούλα

«Θα βγει ένα πολύ δυναμικό και όμορφο πλασματάκι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τζούλια Νόβα: Αποκάλυψε το ιδιαίτερο όνομα που θα δώσει στην αγαπημένη της κορούλα

Το πρωί της Τετάρτης 12/01 η Τζούλια Νόβα μίλησε μέσω Skype την εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Η ξανθιά καλλονή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το πως βιώνει τις πρώτες ημέρες με την νεογέννητη κόρη της καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά πριν λίγες εβδομάδες.

Όπως είναι λογικό η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον αγαπημένο της, Μιχάλη Βιτζηλαίο. Έτσι, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι η μικρή της θα πάρει το όνομα Δάειρα από την αρχαία μυθολογία.

Οι δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα

«Τις τελευταίες ημέρες είναι λίγο ανήσυχη, αλλά στην αρχή ήταν μια τρέλα! Γενικά κοιμάμαι, δεν έχω παράπονο. Μερικές φορές κάνει κάτι περίεργα με κολικούς και κλάματα. Δεν έχω χάσει ακόμη τα κιλά της εγκυμοσύνης, τώρα είμαι 58 κιλά και πριν ήμουν γύρω στα 50.

Ήταν τρομερή εμπειρία ο τοκετός στο σπίτι. Και δεύτερη φορά να έκανα παιδί πάλι στο σπίτι θα γεννούσα. Το σκηνικό ήταν τόσο οικείο. Φοβόμουν το νοσοκομείο. Πήρα πολύ εύκολα την απόφαση. Φοβόμουν και τον κορονοϊό και μήπως μου κάνουν καισαρική. Το σπίτι ήταν μονόδρομος.

Ο Μιχάλης βρήκε το όνομα. Την μικρή μας θα την ονομάσουμε Δάειρα. Από την αρχαία μυθολογία, ήταν μούσα. Ταιριάζει πολύ με το ζώδιο της, είναι Τοξοτίνα. Θα βγει ένα πολύ δυναμικό και όμορφο πλασματάκι»

Δημοσίευσε ένα άκρως τρυφερό βίντεο με τη νεογέννητη κόρη της

Η Τζούλια Νόβα όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Η ίδια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 10 Δεκεμβρίου, καρπός του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια είχε αποφασίσει να πραγματοποιηθεί ο τοκετός μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, έχοντας δίπλα τους αποκλειστικές μαίες.

Ωστόσο, η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Η ίδια δημοσίευσε ένα άκρως τρυφερό βίντεο στο Instagram.

Η ανάρτηση της Τζούλια Νόβα