Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου on air για τον Κωνσταντίνο Τζούμα: «Κάτι δεν πάει καλά μαζί του»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου on air για τον Κωνσταντίνο Τζούμα: «Κάτι δεν πάει καλά μαζί του»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις ο Λευτέρης Γκιωνάκης για τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα, όπου έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων τόσο στα social όσο και στις πρωινές εκπομπές.

Έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την έκταση που έχει πάρει το θέμα, θέλησε να τοποθετηθεί επίσης αφού ανέφερε πως φταίνε όλα τα Μέσα – και η εκπομπή της – που προβάλλουν συνεχώς αυτές τις δηλώσεις.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

«Φταίμε εμείς που φιλοξενούμε τέτοιες δηλώσεις και βάζω και τον εαυτό μου και την εκπομπή μας μέσα και όλες τις εκπομπές απλά, καμιά φορά είναι που σε παρασέρνει ο ανταγωνισμός. Γίνεται σάλος, είναι ένα θέμα που παίζει παντού, φταίμε εμείς και μας βάζω όλους μέσα.

Είναι παντού κάθε μέρα…Απλά λέω ότι όταν γίνεται μια δήλωση και βάζω όλα τα site και όλες τις εκπομπές παίζει τρεις μέρες. Το ξεχειλώνουμε. Νιώθω ότι δεν πάει καλά με αυτόν τον άνθρωπο. Το σταματάω εδώ».

«Περιμένω από τις παρά 10! Φεύγω!» - «Σφαγή» στο Πρωινό με τον Κωνσταντίνο Τζούμα

Στο Πρωινό μίλησε ζωντανά το πρωί της Δευτέρας (10/1) ο Κωνσταντίνος Τζούμας, με αφορμή τις δηλώσεις του για τις γυναικοκτονίες που έχουν προκαλέσει σοβαρό ντόρο. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός -που κατακεραυνώθηκε από γνωστή τραγουδίστρια- παρουσιάστηκε αρκετά ενοχλημένος από την καθυστέρηση που υπήρχε στην εμφάνισή του στην εκπομπή.

«Καλημέρα, καλημέρα, περιμένω από τις παρά 10. Γεια χαρά, ό,τι έχω να πω το είπα και από εδώ και πέρα πέφτει σιωπή για να αναλάβουν οι δικηγόροι. Αντίο. Γεια χαρά… Φεύγω…

Κ. Λιάγκα είστε υπεύθυνος άνθρωπος, δε μπορώ να απευθυνθώ σε εσάς που περιμένω από τις παρά μέχρι και τις και 20 και ζητάτε να πάμε σε διαφημίσεις. Δεν περιμένω τίποτα, αυτά είναι προνόμια του διαδικτύου, δεν έχω σχέση με αυτό. Συχνάζω στο Φίλιον, να έρθετε τα απογεύματα να με βρείτε. Γιατί πρέπει να πω κάτι; Καλημέρα σας!», είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Ο Γιώργος Λιάγκας με την σειρά του δήλωσε: «Γιατί δεν το λήξατε το θέμα και να πείτε ότι δεν εννοούσα αυτό;» με τον Κωνσταντίνο Τζούμα να απαντά: «Έλειπε το ρήμα “νόμιζε”. Φαντάσου η κάθε φλύαρη γυναίκα να είναι απόρροια γυναικοκτονίας. Έχουμε χάσει το χιούμορ μας. Οι εποχές πρέπει να αλλάξουμε και εμείς δεν πρέπει να αλλάξουμε το χιούμορ μας. Καλημέρα και καλή χρονιά! Δεν ανακαλώ τίποτα, κάνω χιούμορ άλλες φορές μπορεί να είναι πετυχημένο και άλλες αφόρητο».