Στα 61 της με κόκκινο μαγιό - Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Φωτεινή Ντεμίρη από τη θάλασσα

Έκανε το πρώτο μπάνιο για το νέο έτος

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Στα 61 της με κόκκινο μαγιό - Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Φωτεινή Ντεμίρη από τη θάλασσα

Η λίστα με τους έλληνες σελέμπριτι που είναι χειμερινοί κολυμβητές όλο και μεγαλώνει. Μετά τον Γιώργο Λιάγκα που υποδέχθηκε το νέο έτος στην παραλία της Βουλιαγμένης, σειρά έχει τώρα και η Φωτεινή Ντεμίρη. Η γνωστή ηθοποιός, που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της Κανέλας στο «Καφέ της Χαράς»

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στην θάλασσα μαζί με τον σύζυγό της, Χάρη Γρηγορόπουλο, για τις πρώτες βουτιές.

Η ανάρτηση της Φωτεινής Ντεμίρη από την θάλασσα

Η ίδια η ηθοποιός έγραψε : «Τι ωραίος καιρός!! Τι ωραία η θάλασσα!! Ευτυχώς γιατί θα είναι εύκολο για όσους βουτήξουν για τον Σταυρό! Τα Αγία Θεοφάνεια! Χρόνια μου πολλά!».

Τι θέλει ο ανθρωπος για να είναι ευτυχισμενος;Μια βουτιά στη θάλασσα!!!Happy new year 💝💝💝#vitaminsea #summeralways #sun #sea #greece #actorslife #δενκανεικρυοστηνελλαδα 📷 @harrygrigo

Posted by Φωτεινή Ντεμίρη on Tuesday, January 4, 2022

H συνέντευξη της ηθοποιού για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί

Η ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη μίλησε στην κάμερα του Πρωινού, το πρωί της Τετάρτης, και αποκάλυψε πως νεότερη είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

H ηθοποιός τόνισε στο Πρωινό: «Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά που συμβαίνουν. Καλά κάνουν οι γυναίκες αυτές και βγαίνουν και τα καταγγέλλουν! Πρέπει να το σκέφτεται ο καθένας όταν είναι να κάνει κάτι που θα βλάψει τον άλλον, να το κάνει ασυλλόγιστα έτσι, επειδή έχει μία εξουσία…»!

Και πρόσθεσε η Φωτεινή Ντεμίρη: «Είχα ακούσει μια περίπτωση παλιότερα και γι’ αυτό πρόσεχα. Αν συνέβαινε κάτι που θα έπεφτε στην αντίληψή μου, θα τον υπερασπιζόμουν…»!

Και υπογράμμισε: «Εγώ έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου, όταν έψαχνα να βρω δουλειά ως γραμματέας. Ήμουν φοιτήτρια… το τι υπήρχε εκεί έξω, τι χυδαιότητα συνάντησα… Σε μία περίπτωση έτρεμα, μου είχε συμβεί κάτι δυσάρεστο και ευτυχώς το κατάφερα και το σταμάτησα… Δεν συμβαίνει μόνο στη δουλειά μας»

«Έχω ακούσει για δύστροπους ανθρώπους στον χώρο μας και προφύλαξα τον εαυτό μου»