Η αναφορά της Φαίης Σκορδά στην Τσιμτσιλή : «Δεν βγήκε σήμερα...»

Ευχήθηκε στην παρουσιάστρια καθώς βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η αναφορά της Φαίης Σκορδά στην Τσιμτσιλή : «Δεν βγήκε σήμερα...»

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης (12/01) η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής της, «Happy Day».

Ωστόσο, η ίδια βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της όπου δήλωσε ότι δεν είχε ούτε και έχει κάποιο σύμπτωμα. Έτσι, λίγες ώρες αργότερα η Φαίη Σκορδά μέσα από την δική της εκπομπή «Πρωινό» θέλησε να να στείλει τις ευχές της για περαστικά στη γνωστή παρουσιάστρια.

Οι ευχές της Φαίης Σκορδάς στην Σταματίνα Τσιμτσιλή on air

«Η Σταματίνα δε βγήκε σήμερα. Το είδα από τα instastories. Περαστικά».

H ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή αφού βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Χωρίς την Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε σήμερα 12/1 το Happy Day, αφού όπως ανακοίνωσαν οι συνεργάτες της βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό λίγο πριν μπει στις εγκαταστάσεις του ALPHA. Ωστόσο, να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια είναι διπλά εμβολιασμένη.

«Είμαι σε μια κατάσταση σοκ γιατί το ακούς παντού γύρω σου αλλά δεν περιμένεις ότι θα σου συμβεί. Βγήκα θετική στο rapid test, θετική και στο δεύτερο και θα κάνω το μοριακό μου τεστ. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα πέρα από ένα ανεπαίσθητο μπούκωμα. Θα έκανα την τρίτη δόση στα τέλη Γενάρη» είπε, μεταξύ άλλων η ίδια μιλώντας μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στον αέρα της εκπομπής, προσθέτοντας πως τα παιδιά της έμειναν σπίτι και πως ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός έχει κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου - δείτε εδώ το βίντεο με αναλυτικά τις δηλώσεις της.

Μάλιστα, την εκπομπή όσο θα λείπει η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα παρουσιάζουν οι συνεργάτες της στο πλατό με κεφαλή τον Δημήτρη Παπανώτα.

Λίγα λεπτά μετά την επικοινωνία που είχε με την εκπομπή της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, ανακοινώνοντας και μέσω των social media πως νοσεί και κάνει καραντίνα απομονωμένη στο σπίτι της.

«Πριν από περίπου δυο ώρες και μετά από εκατοντάδες τεστ τελικά είδα τις δυο γραμμούλες», έγραψε χαρακτηριστικά.

H ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή αφού βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό