Γκιωνάκης κατά του Τζούμα - «Εκνευρίστηκα πάρα πολύ με τα όσα είπε...είναι τραγικό»

«Εάν αυτές ήταν οι κόρες τους, το έχουν σκεφτεί ποτέ;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γκιωνάκης κατά του Τζούμα - «Εκνευρίστηκα πάρα πολύ με τα όσα είπε...είναι τραγικό»

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα ο οποίος προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του. Μάλιστα, μετά την προβολή της συνέντευξης, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε φανερά.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Γκιωνάκου

«Εκνευρίστηκα πάρα πολύ με όσα είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας. Μετά βγήκε και είπε ότι έκανε χιούμορ. Θεωρώ ότι με τη λέξη χιούμορ, κωμωδία, αστείο σε κάτι προσβλητικό δεν είμαστε στο απυρόβλητο.

Και η κωμωδία έχει όρια. Και για κάτι τόσο μεγάλο που γίνεται τώρα και επιτέλους ξεσπάει, να βγαίνει και να το κοροϊδεύεις νομίζω πως είναι τραγικό. Το αστείο έχει όρια και το χιούμορ δεν είναι στο απυρόβλητο με το να λέμε απλά black χιούμορ».«Δεν γίνεται να λέμε τέτοια πράγματα.

Αυτό το πράγμα θα το ακούνε κάποιες γυναίκες που έχουν βιώσει αυτή την εμπειρία και πως θα αισθάνονται. Το έχουν σκεφτεί ποτέ; Εάν αυτές ήταν οι κόρες τους, το έχουν σκεφτεί ποτέ;».

Κωνσταντίνος Τζούμας: Επιτέθηκε στο Πρωινό μετά το σάλο που έγινε - «Με εξέθεσε»

Δηλώσεις στην κάμερα Open Weekend έκανε το πρωί της Κυριακής (9/1) ο Κωνσταντίνος Τζούμας, ο οποίος μεταξύ άλλων επιτέθηκε στο Πρωινό και στον δημοσιογράφο που όπως είπε δεν τον προστάτεψε μετά την επίμαχη δήλωσή του.

«Ήρθε ένας νεαρός στο Φίλιον να μου πάρει συνέντευξη. Αντί να με προστατεύσει, γιατί ούτε ραδιόφωνο κάνω, ούτε social media κάνω, και να μου πει “κύριε Τζούμα, είπατε αυτό, στην εποχή μας αυτό το πράγμα κάτι σημαίνει, μήπως θα μπορούσαμε να το παραβλέψουμε;”… Ο δημοσιογράφος με πήρε τηλέφωνο και ήρθε στο Φίλιον και με βρήκε. Εκεί έχω αναπτύξει έναν δικό μου κόσμο με τους σερβιτόρους, με τους πελάτες…

Περίμενα λοιπόν να μου πει “κ. Τζούμα είστε σίγουρος γι’ αυτές τις δηλώσεις;” Με εξέθεσε, ότι εγώ το χιούμορ που έχω είναι ιδιότυπο και κακής ποιότητος. Δεν εννοούσα αυτό σε καμία περίπτωση. Περίμενα απλώς λίγη ευγένεια ψυχής», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας.