Λίτσα Πατέρα: Παραλίγο να καεί ο γάτος της Λίτσας Πατέρα - Βρισκόταν σε live σύνδεση στο Πρωινό

Διέκοψε την σύνδεση

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: Παραλίγο να καεί ο γάτος της Λίτσας Πατέρα - Βρισκόταν σε live σύνδεση στο Πρωινό

H Λίτσα Πατέρα εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό», το πρωί της Τετάρτης (12/01), για να πει τα ζώδια, παρέα με τον γάτο της, Μπρούνο. Η γνωστή αστρολόγος, που πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφία για πρώτη φορά από το εσωτερικό του σπιτιού της είχε στην αγκαλιά της τον Μπρούνο, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς προσπαθούσε να χωθεί μέσα στο αναμμένο τζάκι της Λίτσας Πατέρα, με την ίδια να αγχώνεται μήπως καεί κατά λάθος.

Η Λίτσα Πατέρα, για να τον προστατεύσει, κατά την διάρκεια των προβλέψεών της, άρχισε να του πετά ό,τι είχε μπροστά της, προκαλώντας το γέλιο όσων ήταν στο τηλεοπτικό πλατό.

Η Λίτσα Πατέρα παρέα με τον «άτακτο» γάτο της στον αέρα του Πρωινού

Όλα όσα αποκάλυψε η αστρολόγος στο Πρωινό για την διάρρηξη στο σπίτι της

Στον αέρα του Πρωινού σήμερα η Λίτσα Πατέρα αποκάλυψε την λαχτάρα που βίωσε το Σαββατοκύριακο στο ίδιο της το σπίτι και το πόσο τρομοκρατημένη και απροστάτευτη ένιωσε.

Την ώρα της στήλης της, λέγοντας τα ζώδια στον αέρα της Φαίης Σκορδά, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές αλλά και τους συνεργάτες της ένα απίστευτο περιστατικό που βίωσε στο εξοχικό της σπίτι, το οποίο και επισκέφθηκε το διήμερο.

«Πήγα το Σαββατοκύριακο στο εξοχικό μου. Ανοίγω την πόρτα, απέναντι είναι μπαλκονόπορτα και θάλασσα. Ανοίγω λοιπόν και βλέπω τη μπαλκονόπορτα ανοιχτή. Λέω "κάποιος μπήκε μέσα, τι έχει γίνει", έχω ανατριχιάσει και τώρα που το λέω. Μου έλειπε μόνο μία τοστιέρα και δύο μαχαίρια. Καλά λέω, μπήκε για να πάρει μια τοστιέρα;. Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα. Τελικώς ανακαλύψαμε ότι μάλλον είχα ξεχάσει το παράθυρο ανοιχτό, κάποιος που δούλευε εκεί γύρω, μπήκε μέσα, ήπιε νερό, πήρε την τοστιέρα κι έφυγε», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή αστρολόγος.

Της αποκαλύψεις, φαίνεται πως ήταν σήμερα το Πρωινό αφού και η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είχε επισκεφθεί τσιγγάνα που της είπε το φλιτζάνι!