Βικτώρια Χαλκίτη για Χαϊκάλη: «Μου φαίνεται παράλογο να θέλει να βοηθήσει μέσω της αστρολογίας τις...»

«Παίζει με τον πόνο των γυναικών»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βικτώρια Χαλκίτη για Χαϊκάλη: «Μου φαίνεται παράλογο να θέλει να βοηθήσει μέσω της αστρολογίας τις...»

Το πρωί της Πέμπτης 12/01 προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» η συνέντευξη στην Βικτώριας Χαλκίτη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Παύλο Χαϊκάλη καθώς ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα πως πρόκειται να αποχωρήσει από τον χώρο της υποκριτικής καθώς θέλει να βοηθήσει τις γυναίκες να τεκνοποιήσουν μέσω της αστρολογίας.

Οι δηλώσεις της Βικτώριας Χαλκίτη

Έτσι, η ίδια η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για το γεγονός ότι δυσκολεύεται να μείνει έγκυος αφού έχει προχωρήσει σε ι σε πέντε εξωσωματικές μέχρι να αποκτήσει τον γιο της, θέλησε να σχολιάσει τα όσα ανέφερε ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Διάβασα λίγο από τη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Χαϊκάλης, δεν μπορώ να καταλάβω ωστόσο πώς μπορεί να βοηθήσει η αστρολογία στο να τεκνοποιήσει κάποιος. Με την εξωσωματική γονιμοποίηση εδώ οι ίδιοι οι γιατροί που κάνουν εξωσωματική γονιμοποίηση δεν μπορούν να σου εγγυηθούν οτιδήποτε.

Αν θα μείνεις έγκυος είναι επιστημονικά πάρα πολύ δύσκολο, ούτως ή άλλως να μείνεις έγκυος οπότε πόσο μάλλον με την αστρολογία. Μου φαίνεται λίγο παράλογο όλο αυτό το να θέλει να βοηθήσει μέσω της αστρολογίας»«Δεν θέλω να πιστεύω ότι το κάνει εσκεμμένα αυτό για να παίζει με τον πόνο των γυναικών.

Πιστεύω ότι είναι λίγο ακραίο όλο αυτό το εγχείρημά του και θέλω να πιστεύω ότι γρήγορα θα καταλάβει ότι δεν είναι σωστό – ειδικά όταν βρισκόμαστε σε φάση εξωσωματικής γονιμοποίησης, εγώ τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά – διάβαζα συνεχώς και ήθελα να διαβάζω θετικά μηνύματα οπότε έμπαινα σε διάφορα site να δω άλλες γυναίκες το τι έχουν περάσει. Οπότε περιμένεις και να ακούσεις ένα ελπιδοφόρο μήνυμα, το οποίο αν είναι από αστρολογία είναι λίγο ακραίο… Δεν είναι σωστό αυτό που θέλει να κάνει».

Συγκλονίζει η δήλωση της Βικτώριας Χαλκίτη- "Είχα κάνει πάνω από 6 σωματικές για να τα καταφέρω"

Στην κάμερα του "Happy Day" και συγκεκριμένα στην Όλγα Λαφαζάνη μίλησε ανοιχτά γνωστή τραγουδίστρια εξομολογώντας όλα όσα πέρασε για να γεννήσει και να φέρει στη ζωή το αγοράκι της καθώς είχε ταλαιπωρηθεί 8 ολόκληρα χρόνια.

Ο λόγος για τη Βικτώρια Χαλκίτη, η οποία τα αποκάλυψε όλα στην σημερινή πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η τραγουδίστρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν ήμουν έγκυος περίμενα πως και πως να γνωρίσω τον γιο μου. Τώρα τον έχω γνωρίσει για τα καλά! Είναι ένα συναίσθημα το οποίο δεν περιγράφεται. Είμαι κάθε μέρα, όλη μέρα με το παιδί μου και περνάμε πάρα πολύ ωραία τραγουδώντας».

«Δεν θέλει αδελφάκι και ευτυχώς που δε θέλει γιατί είναι δύσκολο να γίνει. Ταλαιπωρήθηκα 8 χρόνια για να μείνω έγκυος και είχα κάνει 6, 7 εξωσωματικές. Σε κάθε γυναίκα, όμως, που παλεύει να κάνει παιδί θα της έλεγα να μην τα παρατήσει ποτέ. Ο επιμένων νικά» συμπλήρωσε η Βικτώρια Χαλκίτη.

Επί την ευκαιρία, δες ποιο πασίγνωστο μοντέλο έμεινε έγκυος!

Παράλληλα, η Βικτώρια Χαλκίτη δεν μπορούσε να κρύψει την μεγάλη στεναχώρια που έχει για τον θάνατο της μητέρας της. «Αυτό που ήθελα να πω περισσότερο στη μαμά μου είναι «γιατί έφυγες; Θα ήθελα να ήσουν εδώ να γνωρίσεις τον Φίλιππο». Αυτός είναι ο καημός μου ο μεγάλος» πρόσθεσε.