«Μπούφο ε μπούφο» - Η λεκτική επίθεση του Αναστάσιου Ράμμου σε δημοσιογράφο του ALPHA

«Έχω νευριάσει πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Μπούφο ε μπούφο» - Η λεκτική επίθεση του Αναστάσιου Ράμμου σε δημοσιογράφο του ALPHA

Ο Αναστάσιος Ράμμος μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου ξέσπασε φανερά κατά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA και πιο συγκεκριμένα ενός δημοσιογράφου καθώς έκανε ένα ρεπορτάζ για το υποτιθέμενο κορωνοπάρτι στο σπίτι του.

Μάλιστα, εδώ και καιρό φημολογείται πως ο γνωστός τραγουδιστής είναι σε σχέση με γνωστή ραδιοφωνική παραγωγώ.

Οι δηλώσεις του Αναστάσιου Ράμμου

«Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha είπαν ότι μετέτρεψα το σαλόνι του σπιτιού μου σε μπουζούκια. Λέγανε για μουσικά όργανα, για μικρόφωνα. Καλά ρε φίλε, εσύ που το έκανες στον Alpha, καλά ρε μπούφο, μουσικός είμαι κι ένας μουσικός στο σπίτι του θα έχει μουσικά όργανα και μικρόφωνα, μπούφο, ε μπούφο.

Και δεν απαγορεύεται, μπούφο, επίσης, να μαζέψω τους φίλους μου και να κάνω ένα πάρτι, μπούφο. Θα μαζευόμαστε σπίτι μου, αυτό δεν απαγορεύεται.

Θα το ξανακάνω αυτό, να ξέρεις, έχω νευριάσει πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο, δεν ξέρω ποιος είναι. Μαζευτήκαμε 7-8 άτομα. Απαγορεύεται να μαζευτείς μετά τις 12 σπίτι σου; Δεν απαγορεύεται. Θα τους ξαναμαζέψω και σήμερα το βράδυ, ελάτε από ‘κει».

Συγκινήθηκε on air ο Αναστάσιος Ράμμος - «Το τραγούδι “Αν με δεις να κλαίω” το είχα γράψει για τη γιαγιά μου»

Ο Αναστάσιος Ράμμος βρέθηκε καλεσμένος στο “Σου Κου Family” ο οποίος μέσα σε όλα αποκάλυψε την συγκινητική ιστορία που βρίσκεται πίσω από το τραγούδι του “Αν με δεις να κλαίω”.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής τραγούδησε μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη μερικές από τις επιτυχίες τους και ύστερα προχώρησε μια τρυφερή εξομολόγηση.

Αναστάσιος Ράμμος ιστορία πίσω από το τραγούδι του

Ο Αναστάσιος λοιπόν, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές και την ομάδα της μεσημεριανής εκπομπής πως το επιτυχημένο τραγούδι που ερμήνευσε μαζί με την Έλενα Παπαρίζου το έγραψε για την γιαγιά του.

Συγκεκριμένα είπε: “Το τραγούδι “Αν με δεις να κλαίω” το είχα γράψει για τη γιαγιά μου. Στο σημείο που είχα γράψει “στην αναμονή σου κανένας επιζών”, είχα κάνει σενάριο ότι ήμουν στο νοσοκομείο και βγαίνει ο γιατρός και λέει ότι η γιαγιά μου δεν είναι πια στη ζωή. Βαρύναμε…”. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό οι φήμες τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Ζαρίφη!