«Εγώ μέσα στη μέρα, γύρω στις 10 φορές πρέπει να λέω...»: Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον Ματέο Παντζόπουλο

Τι τον ρωτάει κάθε μέρα;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Εγώ μέσα στη μέρα, γύρω στις 10 φορές πρέπει να λέω...»: Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον Ματέο Παντζόπουλο

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ελένης Δήμου για τα «Σ' αγαπώ» του συζύγου της, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της, το μεσημέρι της Τετάρτης (12/01), πόσες φορές μέσα στην μέρα ρωτάει τον Μάκη Παντζόπουλο αν την αγαπάει. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί στην εγκυμοσύνη της συνεργάτιδας της,

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον Ματέο Παντζόπουλο

«Χαίρομαι να τα ακούω αυτά τα πράγματα, από ζευγάρια που είναι τόσα χρόνια μαζί και συνεχίζουν αυτό το πολύ ωραίο παιχνίδι του “μ’ αγαπάς;” και “σ’ αγαπώ”» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Εγώ μέσα στη μέρα, γύρω στις 10 φορές πρέπει να λέω “Μάκη, μ’ αγαπάς;” και να λέω κιόλας όταν γελάνε τα παιδιά μου “εμένα μου αρέσει να το ακούω” Πιστεύω και σε αυτά θα αρέσει γιατί είναι όπως μεγαλώσεις, ό,τι ακούς!».

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας on air για την παιδική της ηλικία

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει για άλλη μια φορά μια αποκάλυψη για το τι έκανε μικρή, με αφορμή την κακοκαιρία και το κρύο που κάνει σήμερα στην Αθήνα.

«Όταν δεν είσαι σε ένα τέτοιο μέρος γεμάτο φώτα, το κρύο το νιώθεις. Να σου πω, εγώ όταν ήμουν μικρή και πήγαινα σχολείο, επειδή ντρεπόμουν και δεν ήθελα να φαίνομαι κοκαλιάρα, έβαζα από μέσα παντελόνι και από πάνω τη φόρμα».