Έτσι περνάει την καραντίνα η Μαρία Ηλιάκη - Το χιουμοριστικό βίντεο που δημοσίευσε

«Αν πιστεύεις ότι έχεις χειρότερο #covidoutfit από εμένα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έτσι περνάει την καραντίνα η Μαρία Ηλιάκη - Το χιουμοριστικό βίντεο που δημοσίευσε

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε πριν μερικές μέρες η Μαρία Ηλιάκη και συγκεκριμένα αμέσως μετά το ταξίδι που πραγματοποιήσε στην Ελβετία. Η γνωστή παρουσιάστρια επομένως βρίσκεται με την κόρη της σε καραντίνα στην Αθήνα.

Η ίδια μάλιστα, που διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πώς περνάει στην απομόνωσή της. Έτσι, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Παρέα με τον covid… αν πιστεύεις ότι έχεις χειρότερο #covidoutfit από εμένα στείλε μου φωτό σε dm… η χειρότερη κάτι θα κερδίσει… δεν έχω σκεφτεί ΤΙ… αλλά κάτι θα βρω… τι βασίλισσα του Instagram είμαι #covid_19 #φασιοαικο».

Έτσι περνάει την καραντίνα η Ηλιάκη

Η αποκάλυψη για τα συμπτώματα που έχει

Σε σύνδεση με Skype βγήκε το μεσημέρι της Κυριακής (9/1) η Μαρία Ηλιάκη, η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ποια είναι τα συμπτώματα που έχει, αποκαλύπτοντας πως περνάει πολύ βαριά την ασθένεια.

«Είμαι εδώ με αυτό για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39+. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά… Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε.

Φοβήθηκα για το μωρό, γιατί οι ιατρικές έρευνες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες σε ό,τι αφορά τα βρέφη. Μίλησα με την παιδίατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να παρακολουθούμε το μωρό και ότι συνεχίζω κανονικά τον θηλασμό. Θα της κάνω ένα μοριακό για να δούμε εάν έχει κολλήσει από μένα ή όχι. Όσο το μωρό είναι καλά, πρέπει να μένει με τη μαμά του, γιατί ό,τι κακό είναι να έχει γίνει, θα έχει γίνει», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.