Σε απόσταση Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη - Τι συμβαίνει με την σχέση τους;

Το σχόλιο σε ανάρτηση του...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε απόσταση Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη - Τι συμβαίνει με την σχέση τους;

Μπορεί ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος να μην ασχολείται με την showbiz, ωστόσο, λόγω της μητέρας του είναι ένα πρόσωπο που συζητιέται πολύ. Πρόσφατα λοιπόν όταν μαθεύτηκε η σχέση του με την Γαία Μερκούρη, το γεγονός έπαιξε ακόμη και στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Άγγελος και Γαία είναι ένα πολύ όμορφο νεαρό ζευγάρι και όπως έχουμε δει, έχουν μοιραστεί στα προφίλ τους στο Instagram πολλές κοινές στιγμές τους, όπως για παράδειγμα πριν μερικές εβδομάδες που πήγαν ταξίδι στο εξωτερικό.

Ωστόσο, την πρωτοχρονιά την πέρασαν χωριστά και ήταν μια από τις σπάνιες φορές που τους είδαμε να έχουν τόση απόσταση ανάμεσα τους.

Το σχόλιο της Γαίας στον Άγγελο Λάτσιο

Τόσο ο Άγγελος Λάτσιος όσο και η Γαία Μερκούρη αποφάσισαν να αλλάξουν χρόνο με τις οικογένειες τους. Ο 19χρονος μάλιστα, πέρασε τις πρώτες ημέρες του 2022 με την μητέρα του πηγαίνοντας για μπάνιο στην θάλασσα.

Σε σχετική φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, η κοπέλα του του έγραψε πως της λείπει.

Άγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη χωριστή πρωτοχρονιά

Ο Άγγελος Λάτσιος μπαίνει στρατό

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Yes, έφτασε ένα χαρτί στα Μελίσσια, στο σπίτι της παρουσιάστριας, από την ελληνική αστυνομία που είχε επάνω το όνομα του Άγγελου Λάτσιου, το οποίο την ανησύχησε αρκετά.

Όπως είναι γνωστό ο Άγγελος δεν μένει τα τελευταία χρόνια στο σπίτι της Ελένης αλλά στην βίλα του πατέρα του, Γιάννη, (δείτε εδώ φωτογραφίες). Η Ελένη, λοιπόν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σε άλλη περίπτωση δεν θα άνοιγε τον φάκελο γιατί αφορούσε τον γιο της αλλά επειδή είδε ότι είναι από τις αρχές δεν μπορούσε να κάνει υπομονή. Παραξενεύτηκε αρκετά.

Σύμφωνα με το περιοδικό Yes, λοιπόν, ο Άγγελος Λάτσιος παρέλαβε το χαρτί κατάταξής του στον στρατό! Πήγαν κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής με την μητέρα του για να ενημερωθούν περαιτέρω. Ο Άγγελος έχει πάρει αναβολή λόγω σπουδών η οποία εν τέλη δεν μπορεί να κοπεί οπότε για τώρα... θα κοιμούνται ήρεμοι.

Όταν με το καλό πάρει το πτυχίο των σπουδών του θα μπει να υπηρετήσει κανονικά την θητεία του.