Χριστούγεννα χωρίς τον Άγγελο Λάτσιο για την Ελένη Μενεγάκη

Γιατί δεν βρέθηκε με την οικογένειά του;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστούγεννα χωρίς τον Άγγελο Λάτσιο για την Ελένη Μενεγάκη

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι πολύ ξεχωριστά για την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της, μιας και επέλεξαν να μείνουν στην Ελλάδα και να μην ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Επιπλέον, η παρουσιάστρια κάνει κανονικά εκπομπή στις μέρες των γιορτών, ενώ έχει αποφασίσει να ξεκουραστεί την πρώτη εβδομάδα του Γενάρη.

Κάτι ακόμα που ήταν διαφορετικό φέτος, ήταν η απουσία του Άγγελου Λάτσιου από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι της οικογένειας. Ο μεγαλύτερος γιος της Ελένης Μενεγάκη αποφάσισε να μη περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του.

Πού βρέθηκε ο Άγγελος Λάτσιος

Αυτές τις ημέρες λοιπόν ο Άγγελος Λάτσιος βρίσκεται εκτός Ελλάδος με την σύντροφο του, Γαία Μερκούρη και φίλους τους. Πρόκειται για ένα ταξίδι που του έκανε δώρο η Ελένη Μενεγάκη για τα γενέθλιά του.

Με τι ασχολείται ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος

Ο Άγγελος Λάτσιος, ο μεγαλύτερος και μοναδικός γιος της Ελένης Μενεγάκη έχει πλέον ενηλικιωθεί και εξελίσσεται σε έναν από τους πολυσυζητημένους celebrities της εποχής. Κάτι οι εκκεντρικές αναρτήσεις του, κάτι η σχέση του με την Γαία Μερκούρη και φυσικά, οι δύο διάσημοι γονείς του.

Ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση να φύγει και να σπουδάσει στην Αμερική αμέσως μόλις τελείωνε από το σχολείο, ωστόσο κάπου εκεί βρέθηκε στα σχέδιά του ο κορωνοϊός. Έτσι όλα ακυρώθηκαν και ο Άγγελος Λάτσιος έμεινε στην Ελλάδα.

Η ενηλικίωση είναι ένα δύσκολο κομμάτι στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Και ποιος δεν έχει κάνει έναν πολύ μεγάλο καυγά με τους γονείς του λίγο πριν κλείσει τα 18; Για το μέλλον του, για τις ευθύνες που πρέπει ξαφνικά να αναλάβει και για πολλούς άλλους λόγους.

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ.

Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του και εκεί ήρθε ο μεγάλος καυγάς ανάμεσα σε μαμά και γιο (δείτε εδώ ακριβώς τι είχε συμβεί).

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη