Σταματάει από το Mega η Ελένη Μενεγάκη - Η ημερομηνία που θα αποχαιρετίσει για λίγο το κοινό

Ένα διάλειμμα για να ξεκουραστεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματάει από το Mega η Ελένη Μενεγάκη - Η ημερομηνία που θα αποχαιρετίσει για λίγο το κοινό

Η Ελένη Μενεγάκη πρώτη χρονιά φέτος, πέραν της προηγούμενης που λόγω covid δεν μπορούσε να πάει έτσι κι αλλιώς κάπου για τα Χριστούγεννα, αποφάσισε να μην φύγει από την Ελλάδα με την οικογένειά της για τις γιορτές.

Αγαπημένος προορισμό της παρουσιάστριας της γιορτινές αυτές ημέρες ήταν η Μαλδίβες (δείτε εδώ φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που είχε μείνει). Φέτος όμως λόγω του φόβου της για τον ιό αποφάσισε να κρατήσει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό τις γιορτινές ημέρες και να πάρει την... άδειά της με το νέο έτος. Όχι ότι θα πάει κάπου... άντε καμία μίνι απόδραση κοντά στην Αθήνα ή στην αγαπημένη της Άνδρο.

Η τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr από τις 30 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου η "Ελένη" δεν θα μεταδοθεί, ενώ στη θέση της θα δούμε κλασικές ελληνικές ταινίες αρχικά, ενώ την πρώτη εβδομάδα του 2022 στη θέση της θα μεταδοθεί σε επανάληψη η σειρά "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα".

«Ήταν μια ζόρικη χρόνια! Την φανταζόμουν αλλιώς»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μετά από μια ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ εκείνης και της παρουσιάστριας, την ρώτησε πως ήταν αυτός ο χρόνος που βρισκόταν απούσα από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Αυτός ο χρόνος, επειδή δεν ήταν ένας κανονικός χρόνος που θα μπορούσαμε ίσως να τον ζήσουμε λίγο διαφορετικά -δεν ήταν μια ωραία χρονιά, ήταν μια ζόρικη χρονιά για όλους μας και με γεγονότα που και στο σπίτι σου που ήσουν πάλι σε αναστάτωναν. Άρα ήταν μια ταραγμένη γιαγιά.

Όχι, δεν την χάρηκα. Δεν την χάρηκα. Αλλιώς την φανταζόμουν. Όταν για πολλές δεκαετίες κάνεις έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και λες εδώ θα σπάσουμε το πρόγραμμα. Και δεν το σπας… Παρά κάθεσαι στο σπίτι σου εκεί. Το μόνο που μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα είναι τα παιδιά. Ήταν η πρώτη φορά που κάτσαμε όλοι τόσο πολύ μαζί σε ένα σπίτι. Αυτό θα μπορούσε να είναι και λίγο ζόρικο. Εμείς καλά τα πήγαμε.

Στο κομμάτι του αν μου έλειψε η δουλειά, μου έλειψε η επαφή, αυτό που είχα μάθει να έχω», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.