Survivor 5: Η δημόσια στήριξη του Τριαντάφυλλου στον Γιώργο Κατσαούνη

«Να δώσω εντολή σε όλο το club και να τον βγάλουμε νικητή;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η δημόσια στήριξη του Τριαντάφυλλου στον Γιώργο Κατσαούνη

Το φετινό Survivor 5 φαίνεται πως έχει καταιγιστικές εξελίξεις καθώς από τα πρώτα κιόλας επεισόδια αρκετοί παίκτες έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν. Ο λόγος για τον Γιώργο Κατσαούνη όπου είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο 12/01 να δέχεται επίθεση από τους διάσημους όσο και από τους Μαχητές (δείτε εδώ τον λόγο).

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου για τον Γιώργο Κατσαούνη

Από την άλλη, ο Τριαντάφυλλος ο οποίος ήταν στο Survivor 4 θέλησε να τοποθετηθεί για όσα έγιναν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό. Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησης ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Τι σας θυμίζει όλο αυτό ::: όλοι εναντίον σε ένα παίχτη;;;

Ο Γιωρικας μίλησε πολύ καλά και μπράβο του. Τώρα εκεί τι θέλουν όλοι οι παίχτες που είναι εναντίον του Τσάκα Τσούκα να δώσω εντολή σε όλο το club και να τον βγάλουμε νικητή;;; Άντε πάμε έτσι γιατί περίεργα την είδα ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ».

Μάλιστα, από την άλλη, ο Νίκος Μπάρτζης δεν δίστασε να σχολιάσει από κάτω: «Πρόεδρε το έχεις καταλάβει φαντάζομαι ότι είναι το άλλο σου μισό..Νταφυ τσάκα Τσούκας το ίδιο πράγμα…φαντάσου και αυτός κερδίζει μόνο όταν θέλει και όποιον θέλει…η μόνη διαφορά σας είναι ότι αυτός δεν θέλει μεγαλογιατρούς ΥΓ :το ξέρεις ότι το λέω με αγάπη πάντα».

Η ανάρτηση του Χατζηνικολάου

«Η ομάδα μου με ζηλεύει» - Απασφάλισε ο Κατσαούνης

Πολλές είναι οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί στην παραλία των Μαχητών, μετά τον άγριο τσακωμό του Κατσαούνη με τον Πιλίδη. Μετά τα "καρφιά" της Ασημίνας για τον Γιώργο, ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του Survivor θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαούνης ανέφερε πως όλη η ομάδα του τον έχει κάνει πέρα αλλά αυτό προκύπτει καθώς ζηλεύουν το φλερτ του με την Μυριέλλα αλλά και τις νίκες που φέρνει στο παιχνίδι.

Μάλιστα, τόνισε πως αυτός δεν στήνει παιχνίδια, σε αντίθεση με την υπόλοιπη ομάδα, που έστησε έναν αγώνα, για να φύγει η Παρασκευή.

«Εγώ πιστεύω πως όλη η ομάδα ήταν εναντίον μου. Μπορώ να πω τον λόγο, επειδή πριν δύο ματς είπα ότι ήθελε να φύγει η Παρασκευή από το παιχνίδι και δεν άντεχε. Συμφωνήσαμε να δώσουμε ένα παιχνίδι… Εμείς στην Θεσσαλία δεν έχουμε μάθει να πουλάμε τα παιχνίδια, μπήκα μέσα και πήρα δύο νίκες… Θέλω να πω κάτι σε όλη την Ελλάδα. Πουλημένος δεν είναι αυτός που είπε ότι η ομάδα του πουλήθηκε, πουλημένοι είναι αυτοί που πουλήθηκαν» είπε χαρακτηριστικά ο αγρότης του ριάλιτι.