Η Βανδή μούσα του Μπισμπίκη στο θέατρο - Τι ετοιμάζει το ζευγάρι

Θα την δούμε στο σανίδι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βανδή μούσα του Μπισμπίκη στο θέατρο - Τι ετοιμάζει το ζευγάρι

Αυτό το ζευγάρι αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για όλους! Το πόσο ταιριάζουν δεν περιγράφεται! Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή από τότε που δημοσιοποίησαν την σχέση τους δεν φοβούνται να δείξουν τον έρωτά τους και μάλιστα... δεν τρομάζουν να κάνουν ένα βήμα παρακάτω κάθε φορά...

Αυτή την φορά η Βανδή θα τον... εμπνεύσει!

Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στο θέατρο Βανδή - Μπισμπίκης

Όπως γράφει μάλιστα η εφημερίδα Espresso, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι δυο τους να συνεργαστούν και στο σανίδι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλο και πιο έντονα ακούγεται στα θεατρικά πηγαδάκια ότι πλησιάζει η ώρα που ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Βασίλης Μπισμπίκης, θα σκηνοθετήσει στο θέατρο και μάλιστα σε μιούζικαλ, την αγαπημένη του.

Αν συμβεί αυτό δε θα είναι η πρώτη φορά για την τραγουδίστρια, καθώς κατά το παρελθόν η Δέσποινα Βανδή έχει ανέβει στη σκηνή δύο φορές σε μιούζικαλ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, άνθρωποι από το περιβάλλον της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη αποκάλυψαν ότι ο ηθοποιός σκέφτεται σοβαρά να σκηνοθετήσει την τραγουδίστρια σε ένα μιούζικαλ που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η Δέσποινα Βανδή στην πρώτη της εμφάνιση μετά τον κορωνοϊό βρέθηκε στο θέατρο του καλού της για να δει τις πρόβες της παράστασης «Κόκκινα Φανάρια», δείχνοντας έτσι έμπρακτα πόσο είναι δίπλα του σε αυτό το νέο σκηνοθετικό του βήμα.

"Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα"

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/12) ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην προσωπική του ζωή αλλά και για την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, που είναι πια αχώριστοι.

«Πάω και Βούλα! Γελάω με την πορεία της ζωής μου. Έχει μια τρομερή αντίφαση όλο αυτό. Δημοφιλία, αναγνωρισιμότητα, θέατρα. Έχει μια γοητεία όλο αυτό. Κατέρρευσα όταν δεν είχα την αποδοχή που ήθελα.

Το παρατηρώ ως φαινόμενο. Κάποιες στιγμές μπορεί να με εκνευρίσει εμμονικό από κάποιους ανθρώπους ή όταν γίνεται χυδαίο, από δημοσιογράφους. Κλέβουν την ιδιωτική σου ζωή για να την πουλήσουν για 100 ευρώ. Κάποιοι οκ αλλά κάποιοι κατά τη γνώμη μου το κάνουν χυδαία. Δεν μπορώ να μην εκνευρίζομαι για αυτό. Εντάξει θα περάσει κάποια στιγμή. Έτσι ελπίζω. Προφανώς ζητάω την αγάπη από τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Ζω μέσα στην αγάπη δεν γίνεται αλλιώς. Έχω αγάπη, είμαι καλά.

Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είμαι ο άνθρωπος που κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν θα βγω έξω θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο. Δεν έχω τέτοια θέματα με τα Εξάρχεια και τη Βούλα. Μια χαρά είναι έχει και θάλασσα, κάνω εκδρομή. Όταν πέφτουν πολλές κάμερες νιώθω αμηχανία» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης.