Οι αιχμές του Στέφανου Τσιτσιπά για τον Νόβακ Τζόκοβιτς: «Δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Οι αιχμές του Στέφανου Τσιτσιπά για τον Νόβακ Τζόκοβιτς: «Δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο αποκλεισμός της εισόδου του παγκόσμιου πρωταθλητή τένις στην Αυστραλία αλλά και της απαγόρευσης του στο να συμμετέχει στο Australian Open.

Όπως φαίνεται, η όλη κατάσταση έχει αρχίσει να κουράζει τους πάντες, ανάμεσά τους και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος δεν δίστασε να πετάξει τα "καρφιά" του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά

«Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές κατά του Νόβακ Τζόκοβιτς, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον Σέρβο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Στην Αυστραλία έφτασε πριν μερικές ώρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το Australian Open, την ώρα που αναμένεται η απόφαση για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σύμφωνα με τον Έλληνα δημοσιογράφο που ζει εκεί, Αλέκο Μάρκελλο και όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Συνδέσεις», ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμβολιάστηκε με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnsho.

«Για τους Έλληνες πρωταθλητές, τον Τσιτσιπά και τη Σάκκαρη, βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς έχουν εμβολιαστεί κανονικά. Αναμένονται σήμερα στην Αυστραλία. Έχει εμβολιαστεί ο Τσιτσιπάς με Johnson & Johnson, το επιβεβαίωσα από οικογενειακή του πηγή. Δεν υπάρχει θέμα. Μαθαίνω ότι πάει καλά και η αποθεραπεία του χεριού του και τα στοιχήματα – από τη στιγμή που δε θα συμμετάσχει ο Τζόκοβιτς- ανεβαίνουν πολύ υπέρ του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.