Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα με δημοσιογράφο του Super Κατερίνα - «Μη με βάζετε να....»

«Πρέπει να σταματήσουμε να δείχνουμε με το δάχτυλο τον άλλον»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα με δημοσιογράφο του Super Κατερίνα - «Μη με βάζετε να....»

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» "τσάκωσε" την Βάνα Μπάρμπα, όπου μεταξύ άλλων όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα όπου έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, η γνωστή ηθοποιός δεν θέλησε να τοποθετηθεί.

Οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπας

«Με με βάλετε να κρίνω ανθρώπους που εκτιμώ και αγαπώ. Ζούμε σε δύσκολη εποχή. Πρέπει να σταματήσουμε να δείχνουμε με το δάχτυλο τον άλλον. Ας κοιτάξουμε να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον. Υπάρχει οργή, ας μη λέμε το κακό.

Δεν αντέχω άλλο να δω κάτι που θα πονέσει την ψυχή μου. Δεν μπορώ να βλέπω ξυλοδαρμούς ούτε να ακούω τα άσχημα. Είναι ανθρωποφαγία, έλεος. Σταματήστε να δείχνετε και να πουλάει το κακό, ζητήστε μου να κρίνω το καλό».

«Τις βλέπω όλες λες και είναι μπαμπούσκες» - Το αιχμηρό σχόλιό της για τις πλαστικές

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε η Βάνα Μπάρμπα, λίγο μετά το σχόλιο της για τον Άρη Σερβετάλη. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις.

Μάλιστα, η ίδια τόνισε πως αν μια γυναίκα νιώθει καλά, δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι.

«Δεν μου αρέσουν τα πολλά “φουσκώματα”. Τις βλέπω όλες λες και είναι μπαμπούσκες. Ο χρόνος με τρομάζει, είναι άγριος αλλά είναι πιο άγριο να μεταμορφωθώ σε κάτι άλλο.

Το πρόγραμμα το ψυχαγωγικό έχει παραγίνει. Είδα τη “Φάρμα” και μ’ άρεσε. Ο,τιδήποτε δίνει ψωμί σε ηθοποιούς είναι σεβαστό» είπε η γνωστή ηθοποιός.