Έπαθε σοκ ο Χασαπόπουλος - Το ασυνήθιστο πρωινό που τρώει η Βούλγαρη

«Έχω δει τεράστια διαφορά, είναι φανταστικό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έπαθε σοκ ο Χασαπόπουλος - Το ασυνήθιστο πρωινό που τρώει η Βούλγαρη

Όπως έγινε γνωστή η είδηση, η Ανθή Βούλγαρη βρίσκεται σε καραντίνα εδώ και λίγες ημέρες σε καραντίνα καθώς διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων. Έτσι, η γνωστή δημοσιογράφος βγαίνει κανονικά στην πρωινή εκπομπή του MEGA μέσω Skype μέχρι να επιστρέψει κανονικά στο πλατό.

Οι δηλώσεις της Ανθής Βούλγαρη

Έτσι, η ίδια μέσα από την εκπομπή αποκάλυψε το ασυνήθιστο πρωινό που απολαμβάνει κάθε πρωί αφού ανέφερε: «Ξέρεις τι έχω ανακαλύψει τον τελευταίο καιρό; Είναι δυναμωτικό και τρώω κάθε πρωί. Κόλλυβα! Έχω δει τεράστια διαφορά, είναι φανταστικό για πρωινό».

Τα συμπτώματα που είχε

Το πρωί της Δευτέρας 3/1 η Ανθή Βούλγαρη απουσίαζε από την εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega, δείτε εδώ όσα δήλωσε ο συνεργάτης της Ιορδάνης Χασαπόπουλος, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε έρθει σε επαφή με κρούσματα κορωνοϊού.

Σήμερα, το πρωί της Τρίτης 4/1 μίλησε στην εκπομπή αποκαλύπτοντας πως υποφέρει από τον ιό.

«Έκανα την Πέμπτη το μοριακό και τα rapid τεστ αλλά ήταν αρνητικά. Χθες (σ.σ. Δευτέρα) αισθανόμουν κάπως τον λαιμό μου. Στο 5ο 24ωρο μετά την επαφή με κρούσμα ανέβασα πυρετό. Έκανα μοριακό τεστ, έκανα δύο rapid τεστ που βγήκαν θετικά» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Περιγράφοντας τα συμπτώματα που βιώνει μετά την νόσησή της η Ανθή Βούλγαρη είπε «ψήνομαι στον πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα. Τέτοιο πόνο είχα να περάσω από τότε που νόσησα με Η1Ν1. Εάν είχα κάνει την τρίτη δόση ίσως να το περνούσα απλά».

«Είμαστε ζωντανά παραδείγματα πώς είναι κάποιος με δεύτερη δόση και κάποιος με τρίτη δόση» είπε η Ανθή Βούλγαρη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ο οποίος επίσης ήρθε σε επαφή με κρούσματα την περασμένη Πέμπτη αλλά δεν έχει νοσήσει.

«Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους περνούν κορωνοϊό σε ένα δωμάτιο, μου πετάνε τα πράγματα από μακριά, μου αφήνουν το φαγητό έξω από το δωμάτιο» κατέληξε η Ανθή Βούλγαρη για όσα βιώνει από τη στιγμή που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.